שלומ אנשימ!...

לא יודעת יכול להיות שהוא יותר טוב..

אבל הוא לא מראה את זה... ובפו פייט הוא דיי פסדר...אני לא מבינה ממש בגיטרה אז אני לא יכולה להגיד לכ... אבל אני אומרת שהוא ישאר אמ הגיטרה...

וואיש אחינית

את הבטחת שלא תצחקו אלי שאני לא יודעת אנגלית !1 משפחה מסריחה
אופ איתכמ.. שנוזה שלי :) (חיחי הייתי חייבת) אני מתחילה לדבר כמוכ וזה לא טופ..
ואני מודאגת מאחותכ קרנ..:/ בלה בלה.. אני כבר ידברא יתכמ.. אהבלה יומ צבע נזלת לכולמ !1 קוואק

קואק קואק...:)

דודלה... ככה זה המישפוחה שלנו... אמ לא יודעימ אנגלית אז מנדימ.....חיחיחי... לא סתמ..
ומה רע בלדבר כמונו? זה לא טופ...זה מערכת שלמה!!!DW אמ דאבל באס כמו שהייתה בקליפ של בריטני רק אמ 1 רייד ו2 צ´יינות בנוספ!..
בקיצור זה מצויינ... ומה יש להיות מודעגימ מהאחות השרוטה...(אל תישכחי תעובדה שהיא שרוטה ואינ מה לעשות בנושא).... קואק קואק קואק... יומ ירוק |תנינ|

קוקא קואק קואק....

קרקר לא הדודה הכלה והשרוטה
לא זוכרת כבר... ולמה מישפחה מסריחה
קואק קואק קואק... ואל מה דודה

קורד!../images/Emo67.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Stillwater

New member
למתופף קוראים דייב לא כריסט

כריסט זה הבסיסט. ולזאת מתחילת ההודעה...את אוהבת את נירוונה בגלל שקורט שווה?

מה פתאומ..

אני אוהבת אותמ בגלל שיש להמ מוזיקה טובה... ולא יודעת מאז ששמעתי את סמלס לייק טינ ספיריט ב-94 *הייתי כולככ קטנה...* אז אני אוהבת אותמ... ואז אחותי התחילה לישמוע אותמ ואני הצתרפתי אליה... ומאז אני אוהבת אתמ...ובכיתה ה´ התחלתי לישמוע סליפקנוט וכיתה ו´ מטאליקה ואחוריזה את כל השאר... והשנה כיתה ז´...גיליתי את הלהקה הכי טובה בעולמ...DREAM THEATER אבל העיקר...אני אוהבת את נירוואנה בגלל המוזיקה שלהמ... וזה שקורט שווה זה סתמ עוד סיבה...אמ הוא לא היה שווה אז גמ הייתי אוהבת את הלהקה... וזה כל הזיוני שכל לבנתיימ...
בהביי רוני הסטלנית ל.

למעלה