שלומ אנשימ!...

שלומ אנשימ!...

קודמ כל רציתי להגיד... קורד קוביינ היה שווה... המתופפ לא היה משהו... אבל הלהקה... בסט!!!!!!!!!!!!!!!.. אינ!... וזהו ואני חדשה ואני כולככ אוהבת את נירוואנה... קואק..:) אני כותבת בלי אותיות סופיות!... בהביי רוני הסטלנית ל.

Skate is Back

New member
ישר שראיתי את זה

שאת כותבת בלי אותיות סופיות קלטתי שאני מכיר אותך. את בטח מכירה את רוני,את מדברת איתו בא.ס.ק נכון?

אמ...

אני לא מדברת אמ רונימ בנימימ באיציק... אני מכירה רוני מליד ירושלימ... עוזר?

Hole In The Sky

New member
קורד קוביין?

קורד קוביין
חעע... תרשו לי לגחך... מצטערת
ברוכה הבאה לפורום

חחחחחחחחח...סורי

טעות שלי...אני אמ כתב עיוור... קורט.. לא סמתי לב למה שכתבתי...

TimBuck2

New member
זה מעצבן בטירוף!!!

דוווקא! ןםףץ לה לה לה אותיות סופיות לה לה! אוף!

tomgavish

New member
למה אמרת שהמתופף לא משהו???????

לדעתי כריסט היה מתופף גדול, גם קראתי שכשקורט פגש אותו, הוא ישר אמר למפיק שלו שהוא מצא את המתופף הכי טוב בעולם..... גם שמעת את הלהקה שהוא הצטרף אליה אחרי שנגמר עם נירוונה? foo fighters הוא מנגן על גיטרה ושר שמה, יש להם שירים אדירים, שיר מומלץ Everlong במיוחד הגירסא האקוסטית והתוכנית של הווארד שטרן

לה לה לה ../images/Emo79.gif אפטצ´י ../images/Emo28.gif

טופ..בגלל שבייטח לא תראו את ההודעה שלי בשרשור ההיכרות אז..
: קודמ כל..בלעע רוני כייפ לראות אותכ פה..גמ כייפ שמזכירימ אותי לפעמימ בהודעות :) ואני מכירה את רוני אבל אני לא מדברת איתו באיציקקי כי הוא שונא אותי
ממ וואיש איזה כייפ שכווולמ פה :) דניאל<עדיפ למות בסתיו>
תנסי ב"החלפת שמ משתמש" למעלה..עמ את רוצה קצת יותר עזרה אז כנסי לאיציקקי
ממ טופ אז ..(תופימימ) אני רוני <יש 3 רוני בפורומ !11 אני ספרתי !!1 .נהדר לא
> בלי שמ משפחה אני בת 14.. אבל כמו שעידנ אומר "חמודה כמו בת 14 עמ חכמת חיימ של בת 20"
אני מליד ירושלימ
ואני מזל דגימ !1
ממ אני שומעת המונ..נירוונה..כמובנ :) אביב גפן,היהודימ ,משינה,איפה הילד מופע הארנבות,מטאליקה,פינק פלויד וראפ והיפהופ..קבלו המשכ פירוט בכרטיס אישי =)
וזהו..בלה בלה אני ישתדל לכתופ הרבה !1 מיאו
קוואק לרוני הסטלנית
וזה לרוני הסקיייטר ששונא אותי :/
:)>->O וזהו..שיהיה לכמ רק טופ..תהנו לכמ פה ותהיו חופשימ
..בלה בלה
שתמיד יזרח עליכמ הירח
^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^

Skate is Back

New member
מה יש לכן?

אתן רוצות לבלבל אותי או משהו? כולכן אותה אחת...
נחמד שאת מכירה את רוני,שבזמן האחרון (כמה ימים) אני לא מוצא אותו מקווה שהוא יחזור בקרוב...

לא לא לא !11 ממש לא !!1

אנחנו לא אותה אחת !1 אני לא מסכימה שישוו אותי אליה !1 :) בלי להעליב בובה ..חחח אני פשוט לא סטלנית ל.!!1 ובהחלט..מזל דגימ רולז!!1
וגמני הרבה הרבה זמנ לא דיברתי עמ רוני :// אופ איתו..בלעע כאילו אני מתגעגעת
סתמ אם אני לא טועה עכשיו הוא אצל אמא שלו אז אולי יש בעיות עמ המחשפ.. בלאסה..:// וזהו.. יש את רוני הסטלנית (ראו למעלה) ואת רוני הלימפית (
שזה אני :)) ואתמ יכולימ לקרוא לי קוטג´.. וזהו =)

אהה וד"א..

מממ הסקייט מאחורה או איך שלא יקראו לך.. רוני כותב בלי סופיות
באמת
ממ ולכל אלה שזה מעצבנ אותמ אני ממש ממש ממש מצטערת!1 אני רגילה :// כאילו בלה אני דיי משתדלת להפסיק עמ זה !1 מצטערת.. זה מתוכ הרגל
פשוט בהתחלה החליטו כמה אנשימ לעשות חרם על הסופיות.. כי זה לא פייר שרק ל-5 אותיות יש אות סופית ולכל השאר לא..(..אנשימ..לכו תבינו..) קיצר אני התרגלתי מחברות שלי ובלה בלה ואז המ רובם הפסיקו כבר אבל אני עדיינ רגילה... הכי באסה זה שהיה לי מבחנ והורידו לי ציון בגלל זה!1 אבל חפיף גמ ככה קיבלתי 30 :) קיצור אני מצטערת ובלה בלה..
יום כתום

קואק קואק../images/Emo36.gif|תנינ|

קוטג´ את מאוד חכמה....שיודעת ליקרוא ולפרש אנגלית..
זה סקייטר חזר...
קואק קואק... איזה יופי לכולמ מורידימ ציונ אל האותיות הרגילות במקומ הסופיות... ורק לי לא..
בלא רק לי יש שיפורימ..
אפילו בערבית אני היחידה בכיתה שכותבימ לה את הציונ בעברית!..
ושיהיה לכמ יומ ירוק קואק קואק קואק...

Skate is Back

New member
לרוני הלימפית

או איך שאת רוצה שאני יקרה לך חחחחח לא,רוני שאני מכיר לא כותב בלי אותיות סופיות,אבל המסטולה שכאן
כותבת בלי אותיות סופיות..ממש מוזרות ד"א אני מדבר עם רוני ידידי בטלפון,אבל פשוט לא ראיתי אותו בימים האחרונים...אבל עזבי,לא משנה

The Sandman

New member
תגובה לחיפושית הלמפית

אחות שלי הלכתי לשבוע וכבר כולם חושבים שאני שונא אותכם? בונא אני חולה על כולכם!!!!! וואי איזה כיף אחי קנה את הדיסק של צ´ילי החדש ואני לא מפסיק לשמוע... תשמעו קטע מבאס הלכתי לתומר בדיזנגוב (או איך שלא רושמים) וקניתי שני מדבקות ומחזיק מפתחות (מדבקה אחת של סליפנוק יפה לאללה ועוד אחת של אנרכיה ומחזיק מפתחות של קורן...) הלכתי עם חברים לאכול במקדונלדס ושחכתי שם את השקית עם הדברים איזה באסה אוף!!! כארילו לא כל-כך אכפת לי מהכסף אלה הבאסה שלא יוצא לי הרבה ללכת לתל-אביב... אוף טוב נו חפיף
חיפו
יושנת על הדשא
חחחח

לה לה לה לה !!1

איש שלי!!11 :(>->O (
הנה עכשיו זה פסדר ולא הפוכ..חחח ) מההה יש לך את צ´ילי פפרס החדש
כייפ לךךך טופ נו נכון שמתחתנים אז הדיסקים הם גם של הבעל וגם של האישה ביחד
ואויש עמ המדבקות !11 על תדאג אני שאני יהיה בתל אביב אני יקנה לך כאלה !!1 כותבימ דיזינגופ.. חיחי ומה קשור לחיפושית יושנת על הדשא
טופ בלעע לא משנה.. העיקר שחזרת :)) וכיינ בימימ באחרונימ יש לי הרגשה שכולמ שונאימ אותי!1 וואיששש אתה לא תאמינננ :// אני באה לראשונ יש מומולדת לניר אבל אתה בחו"ללל
לא פייר

The Sandman

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז את רואה אני נכה בעיברית ואת קצת נכ באנגלית כל אחד והפאקים שלו...

וואיש לא אוצה ../images/Emo7.gif(

אופ לא פיייררר טופ שנה הבאה אני יברח מביצפר אליכמ <סתמ לא..חחח אני בורחת לעיר הקודש :)> אופ בלעעע ומממ פעם באה אל תגיד לאנשימ להתקשר אליך אם אתה לא עונה :)) סתמ חפיף..אני לוקחת בחשבון שאתה לא יכול לענות כי אתה באמצע פיפי :) חחח אני ינסה אחורי זה
סקייטרים רולז!!1

למעלה