שלומפ....(
)

  • פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
שלומפ....(../images/Emo58.gif)

נראה לי שרק עכשיו הבנתי ת´עניין עם קול והמקור.... אתם מוזמנים לאשר או להפריח! :) אז...קול "בלע" את ההולו. קול קיבל את הכוחות של המקור (וביניהם גם את של פייפר ופייג´. המקור מת. הכוחות של פייפר ופייג´ שייכים להם, ולכן הם חזרו אליהן. לכוחות של המקור לא היה לאן ללכת, אז הם התמקמו בחצי הריק שנשאר אצל קול. ועכשיו לתיאוריה שלי... שחלק מהדברים בה די בטוחים, וחלקם נראים לי הגיוניים. המקור לא "נברא מחדש" בתוך קול, אלא רק הכוחות שלו נשאבו אליו. חוץ מהעיניים הבוערות, אין שום כוח שמחייב ו/או ייחודי למקור, אלא סתם כוחות מאוד חזקים, שהם כמובן שדיים. אז... הסיר רצתה להמליך את קול להיות המקור, כי מן הסתם הוא חזק בדיוק כמו המקור הקודם- אבל הוא לא המקור בטבעיות, אלא במקרה נושא את הכוחות של המקור. אני חושב ששדים בטוחים שהוא המקור בגלל שיש לו את העיניים הבוערות, שזה היה הסמל של המקור הקודם, שגם היה הכוח הייחודי שלו (נראה לי ששאר הכוחות היו משומשים בעבר על ידי שדים אחרים, אבל אני לא בטוח ב-100%...סם? :). הבעיה בתיאוריה שלי, היא שהיא אומרת שהכוחות עצמם עושים את הנושא לרע... כי כל מה שקול עשה זה בעצם לשאת את הכוחות של המקור הקודם, וזה מה שעשה אותו לרע. אבל יכול להיות שהכוחות ובן האדם איכשהו מתערבבים אחד עם השני, והופכים לאישיות אחת- מה שמסביר למה קול לפעמים מדבר על עצמו כהמקור. בעיה שיכולה לנפץ תתיאוריה שלי לרסיסים בגודל של הצאצאים של ג´לי, היא שיכול להיות שבסדרה הופיעו כוחות שהיו שייכים גם לחבר,ה הרעים וגם לטובים (שוב....סם?) אהההה.... ככל שכתבתי יותר ככה התיאוריה שלי נראתה בעיניי יותר מטופשת.... מישהו? אוווו... זה עשה לי כאב ראש....
שלומפ.
 

Woogyman

New member
הנושא הזה לא הוסבר טוב בסדרה ../images/Emo58.gif

אני חושב שהכוחות של המקור עברו לקול כי לא היה להם לאן לחזור, ואצלו היה חצי ריק אז היה להם מקום להישאר. הבעיה היא בכל השיחות של קול והסיר בפרק 14, ששם היא מדברת על קול האנושי וקול המקור כשתי ישויות נפרדות. כנראה שהמקור עצמו עבר אל קול.
 

p3

New member
עם החלק הראשון אני מסכים...

זה גם מהב שכתבתי, אבל הרבה פחות מובן... אבל אני לא חושב שיש סיבה שהמקור עצמו יעבור לקול. נראה לי שרק הכוחות עברו, ובגלל שהם היו שייכים למקור הם הביאו איתם חלק מהאישיות שלו. נשמע מופרך, אני יודע. שלומפ.
 

Woogyman

New member
זה ההסבר היחיד (ותסמן ספויילרים) ../images/Emo58.gif

כי בחלק מהפרקים מדברים על קול והמקור כשתי ישויות נפרדות, ומצד שני, אם זה המקור הרגיל שולט בקול, למה הוא כל כך אוהב את פיבי? כך שזה כנראה קול האנושי שמושפע מהכוחות הדמוניים שיש בו.
 

Woogyman

New member
זה ההסבר היחיד (ותסמן ספויילרים) ../images/Emo58.gif

כי בחלק מהפרקים מדברים על קול והמקור כשתי ישויות נפרדות, ומצד שני, אם זה המקור הרגיל שולט בקול, למה הוא כל כך אוהב את פיבי? כך שזה כנראה קול האנושי שמושפע מהכוחות הדמוניים שיש בו.
 

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif אצל המקור זה שונה.

הכוחות של המקור גם נושאים תמצית של המקור, כי הוא מקבל אותם רק אחרי ההכתרה, וחלקם מיוחדים רק למקור. כך שכאשר הכוחות עברו לקול, גם חלק מתמצית המקור עברה אליו. עכשיו, בגוף של קול יש שתי ישויות משולבות - קול והמקור. הן נלחמות על השליטה, ומשפיעות אחת על השניה. כשהמקור חוסל, גם קול מת, אבל הרוח שלו סוף סוף השתחררה משליטת הכוחות של המקור. בגלל זה ב4X22 הוא היה נטול כוחות. ורק שאלה אחת - איך הבנות קיבלו חזרה את הכוחות שלהן? אחרי שקול קיבל את הכוחות של המקור (שלא היה להן לאן ללכת) ההולו נכלא שוב, והבנות עשו כישוף לקריאת הכוחות שלהן? אני כבר אל זוכרת.... שמישהו יזכיר לי מה קרה בסוף להולו?
 

p3

New member
הן פשוט קיבלו אותן...../images/Emo58.gif

כי, לפי מה שאני הבנתי, הכוחות שההולו גונב הולכים למי שההולו ברשותו. לכוחות לא היה לאן ללכת, אז הם חזרו לגופים המקוריים שלהם. וסתם שאלה- אם כל השדים המובסים הולכים למקום הזה, מה קול עושה שם? כמו שאמרת, הוא והמקור נפרדו בהשמדה, והוא ובלת´אזור נפרדו כבר מזמן, אז קול הוא סתם בן אדם- למה לכל הרוחות הוא נשלח לשם? אולי זה גם המקום אליו הולכים כל האקס-דימונס. ושאלה אחרונה (מבטיח)- למה השד שממנו קול לקח את הכוח לצאת מהמימד הזה לא יצא ממנו בעצמו?
 

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif כל הקטע עם

הארץ ההיא היה דפוק לחלוטין ולא שווהה התייחסות. רגע, עם אחרי שההולו נכלא (זה מה שקרה לו, נכון? אני כבר לא זוכרת...) כל הכוחות חוזרים לבד, ללא כישוף לקריאת כוחות, לגוף המקורי שלהם, וכוחות שהגוף המקורי שלהם כבר מת, הולכים לגוף האחרון שהיו בו (אם יש להם מקום, ככל הנראה) - איך קול לא קיבל גם את הכוח של האור השחור? או של המלאך הרע ששמר על ההולו? אוף... אני לא זוכרת מה קרה עם ההולו שם!
 

Woogyman

New member
כי הכוחות האלה לא היו אצל ההולו ../images/Emo58.gif

קודם כל, אף פעם לא אמרו שאין לקול את הכוחות האלה. לא ראינו את כל הכוחות שהיו לו. אבל דבר שני, הכוחות האלה היו כוחות מקוריים של השדים שההולו היה בתוכם. ההולו עצמו אף פעם לא גנב את הכוחות האלה. ברגע שהשדים הושמדו, גם הכוחות נעלמו וההולו ברח משם עם הכוחות של האחיות. בקשר לארץ ההיא, יותם - כל שד שהגיע לשם התפוצץ ישר ורק הכוחות שלו נפלו לריצפה והמפלצת הייתה אוכלת אותם.
 

p3

New member
אההה... אוקיי....

אבל עדיין לא מובן מה קול עשה שם...
 

Woogyman

New member
הוא מת בתור שד ../images/Emo58.gif

מה שגרם לו אוטומטית לעבור לעולם של השדים המתים. החלק של המקור בו התפוצץ ונשרף כמו שאר השדים וכנראה שבני אדם שאין להם שום כוח בשביל המפלצת נוחתים שם בשלום וזה מה שקרה לקול.
 

Woogyman

New member
אופל - בקשר לגרג קונרי ההוא ../images/Emo58.gif

שלא ידענו למה רוצים אותו מת. הוא פועל במשהו להחזרת עבריינים למוטב, כאלה שלפעמים מתוכננים להפוך לשדים. הוא עלה להם בכמה שדים פוטנציאלים. (מה שמעלה את השאלה - שדים לא אמורים להיוולד שדים? או אולי הם מתכוונים לבני אדם שהיו אמורים להישלח לאקדמיה?)
 

Woogyman

New member
ובהמשך לעוד דיון שהיה לנו ../images/Emo58.gif

על היכולת של פייג´ לנצנץ אל הבכירים. כנראה שהיא יכולה. בסוף פרק 14 היא שואלת את ליאו "מתי אני כבר אוכל לנצנץ למעלה?" אז הוא אומר לה שכל דבר בזמנו. הו לא אומר שהיא לא יכולה.
 

Ophel McNeil

New member
אני חושבת שתאורטית היא יכולה,

אבל למה לה? מה היא תעשה שם? היא אל אור לבן... ואני גם לא חשובת שאף אחד מהאלדרז´ יקדם את פניה בברכה.
 

Woogyman

New member
חחח ../images/Emo58.gif

זה יהיה מצחיק לראות אותה נכנסת ואותם מעיפים אותה :) אגב, ראיתי שוב (אני שומר על תדירות של פעם ביום :) את פרק 20. התחוור לי שאני מכור גם לאפקט של הכלוב קריסטלים. מצבי מתדרדר (או שאומרים מדרדר?) מיום ליום.
 

Woogyman

New member
היה לי על זה פעם וויכוח עם ילדה

בכיתה בשיעור לשון. היא יודעת לשון יותר טוב מהמורה שלי (הכינוי שלה הוא "נלי/ה", שזה גזרת פעלים בלשון, מי שלא יודע :). השם שלה, אגב, הוא גם יערה.
 

Gilmore Fan

New member
מתדרדר...

למרות שלא רציתם לפתוח דיון- אני מבינה אתכם לגמרי. אבל מגן בלשון ביום שני לא עוזר לבריאותי הנפשית המעורערת גם ככה. זה מתדרדר- בניין התפעל. או לא
אני לא יודעת...... קיבלתי 66 בטרום מגן, אז לא כדי לסמוך עלי...
66 זה ציון גרוע...........בו הו בו הו(זה אני בוכה, איכשהו) אני מצטערת, הייתי צריכה להשתפך מעט. עבר.
 
למעלה