שלומפ....(../images/Emo58.gif)
נראה לי שרק עכשיו הבנתי ת´עניין עם קול והמקור.... אתם מוזמנים לאשר או להפריח!
אז...קול "בלע" את ההולו. קול קיבל את הכוחות של המקור (וביניהם גם את של פייפר ופייג´. המקור מת. הכוחות של פייפר ופייג´ שייכים להם, ולכן הם חזרו אליהן. לכוחות של המקור לא היה לאן ללכת, אז הם התמקמו בחצי הריק שנשאר אצל קול. ועכשיו לתיאוריה שלי... שחלק מהדברים בה די בטוחים, וחלקם נראים לי הגיוניים. המקור לא "נברא מחדש" בתוך קול, אלא רק הכוחות שלו נשאבו אליו. חוץ מהעיניים הבוערות, אין שום כוח שמחייב ו/או ייחודי למקור, אלא סתם כוחות מאוד חזקים, שהם כמובן שדיים. אז... הסיר רצתה להמליך את קול להיות המקור, כי מן הסתם הוא חזק בדיוק כמו המקור הקודם- אבל הוא לא המקור בטבעיות, אלא במקרה נושא את הכוחות של המקור. אני חושב ששדים בטוחים שהוא המקור בגלל שיש לו את העיניים הבוערות, שזה היה הסמל של המקור הקודם, שגם היה הכוח הייחודי שלו (נראה לי ששאר הכוחות היו משומשים בעבר על ידי שדים אחרים, אבל אני לא בטוח ב-100%...סם?
. הבעיה בתיאוריה שלי, היא שהיא אומרת שהכוחות עצמם עושים את הנושא לרע... כי כל מה שקול עשה זה בעצם לשאת את הכוחות של המקור הקודם, וזה מה שעשה אותו לרע. אבל יכול להיות שהכוחות ובן האדם איכשהו מתערבבים אחד עם השני, והופכים לאישיות אחת- מה שמסביר למה קול לפעמים מדבר על עצמו כהמקור. בעיה שיכולה לנפץ תתיאוריה שלי לרסיסים בגודל של הצאצאים של ג´לי, היא שיכול להיות שבסדרה הופיעו כוחות שהיו שייכים גם לחבר,ה הרעים וגם לטובים (שוב....סם?) אהההה.... ככל שכתבתי יותר ככה התיאוריה שלי נראתה בעיניי יותר מטופשת.... מישהו? אוווו... זה עשה לי כאב ראש....
שלומפ.
נראה לי שרק עכשיו הבנתי ת´עניין עם קול והמקור.... אתם מוזמנים לאשר או להפריח!