שלומלכם.. שאלה :)

YugiBoy

New member
שלומלכם.. שאלה :)

ראיתי בפורום של האתר הראשמי שאלה והייתי חייב לשאול פה גם... האם יש מפגשי מעריצים עם נינט ? וכיצד אפשר ( לנסות ) לפגוש אותה בהופעות? לפני אחרי... באמצע.. לאן הולכים מה עושים.. אני ממש לא מבין בזה... ושאלו שם גם באיזה איזור היא מתגוררת, משמע = איפה אפשר לפגוש אותה ברחוב... לא מיקום מדויק לא כדי להתקרצץ עליה.. גם ככה אני יתבייש, ינעץ מבט, יברח
אפשר לשלוח במסר אם מישהו יודע אבל זה לא ציבורי

Barefoott

New member
כנסי../images/Emo126.gif

יש מפגשי מעריצים אבל השנה כבר לא יהיה כי היה לא מזמן. בהופעות זה רק או לפני או אחרי.. אם זה לפני תבואי מוקדם [[[[!!!!!!!!!!!!!!!!!!]]]] ואני לא מבינה מה אתם צריכים לדעת יותר מזה שהיא גרה בת"א? לא מספיקק..? לפחות שבבית תהיה לה קצת פרטויות

כמו שספיר אמרה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

מפגש כבר היה השנה.. ובאמת מספיק לדעת שהיא גרה בתל אביב חח

ג ב ש ו ש

New member
שלום גם לך../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif

מפגש מעריצים היה בחודש פברואר אז רק בשנה הבאה בע"ה יהיה ככל הנראה. בקשר לאיזור שבו היא גרה,אני מעדיף לסתום ולא לרשום על זה דבר..מצטער אבל גם לה מגיע פרטיות.

YugiBoy

New member
מה הקשר?

קודם כל תודה רבה :) אני יודע שהיא גרה בתל אביב... זה עוזר לי? תל אביב גדולה.... אם תגידו סתם לדוגמא "באיזור של הסנטר" או "באיזור של מגדלי תל אביב" זה לא יתן לי מיקום מדויק... חוצמיזה כולכם יודעים אז מה הקטע אם גם אני ידע.. לא שאני הולך לחפש בית בית ולהתנחל אצלה.......... לבקש סוכר כל יום :) חוצמיזה כל החיים היא חלמה שיציקו לה ברחוב מעריצים... היא ידעה טוב מאוד שברגע שהיא נהיית מפורסמת היא כאילו חותמת על זה שאין לה יותר פרטיות. יכלה להיות כמו מישה קיקרילן... לחזור לאנונימיות איכשהו.... =\ תודה לכם

SPboy

New member
למה נראה לך????!!../images/Emo203.gif

שהיא חלמה שיציקו לה ברחוב???

YugiBoy

New member
כי

נ ו לא שיציקו לב ברחוב... היא רצתה להיות מפורסמת והיא ידעה שזה מה שיקרה... והיא הייתה מוכנה לקבל את זה... וכמו שאמרו בפורום נינט באתר שלה, לא שהיא בריטני ספירס, שהיא צריכה שקטט ממעריצים... כאילו עושים עליה לינצ'ים...

כן אבל זה כבר ממש חדירה לפרטיות../images/Emo66.gif

מה שחסר שיפרסמו באינטרנט איפה היא גרה ואז ממש יהיה יותר גרוע מעכיו

YugiBoy

New member
מה חדירה לפרטיות בזה?

לא שאלתי באיזה ביניין היא גרה או באיזה רחוב... שאלתי באיזה איזור...

ג ב ש ו ש

New member
וזה לא נראה לך סוג של חדירה לפרטיות?../images/Emo88.gif

תאמין לי שהיא לא רוצה את כל המהומה הזו בכל מקום שהיא נמצאת. אמנם היא ידעה שזה מה שיקרה מרגע הזכיה שלה בכוכב נולד אבל לא צריך להקשות לה על החיים כל עוד אפשר רק לעזור.

YugiBoy

New member
נו באמת

אי אפשר לפגוש אותה בהופעה... גם אם כן זה בדיוק לשניה, כשהיא מזיעה וממהרת.... ולשאול באיזה איזור היא גרה זה ממש לא חדירה לפרטיות. דבר ראשון כי אין לה פרטיות דבר שני, זה לא הולך לשנות משהו... לא כאילו אני הולך לשלוח לה מתנכלים שיערבו לה בכל פינה שמה.. עזבו..

l a h a v100

New member
XD"דבר ראשון כי אין לה פרטיות"

אז אתה רוצה להחמיר את המצב? תשמע, זה שאתה רוצה לדעת איפה היא גרה זו כן חדירה לפרטיות. אפשר לדעת באיזה איזור אתה גר? הרי זו לא חדירה לפרטיות><

YugiBoy

New member
דבר ראשון,

אני גר באיזור של הסינרמה שמה.. איפה ההיכל נוקיה.... נותן לכם משהו? אוו חדרתם לי לוורידים! בבקשה!! תצאו!! אוי! אני מתת! עזבו את נפשי התמימה! דו מי אה פייבור... שום חדירה לפרטיות ושום נעליים.... ואיזה מצב איזה להחמיר ...חחחח עזבו אתכם

YugiBoy

New member
כן אל תשאל...

אתה יכול להיות פסיכולוג...איזו הבחנה.

l a h a v100

New member
פשש תודההה../images/Emo13.gif

אני יכול לעזור לך למצוא פסיכיאטר טוב... יש לי קשרים
רק תפנה אליי, אני אוהב לעזור לאנשים במצבך.

ילד רע 15

New member
חמודיז, תיכנס לכאן שנייה.

עכשיו תצא. ועכשיו אני רציני באמת. אם אתה רוצה לדעת ר-ק באיזה איזור היא גרה אבל לא צריך לדעת ר-ק את הרחוב ומיקום ספציפי יותר, מה ז-ה י-ע-ז-ו-ר ל-ך ? לא רוצים לתת לך איזור, מה תעשה? אתה לא רוצה מקום ספציפי? רק איזור? למה? לא תכננת להתנכל לה ברחוב או משהו? אז למה לבקש אם אתה לא רוצה לפגוש אותה? (שזאת המטרה הראשונית שלך) כדאי להתחפף מפה ומהר, עשית כל חצי משתמש מהלך כאן מעריץ פנאטי של נינט, משהו שאף אחד כאן לא היה, לא הווה, לא יהיה ודגש על הל=א ממתי לכולם יש את איזור המגורים שלה? רוצה חידוש? לי אין. ואני גם לא מעוניין לדעת, עם כל הרצון הטוב (מה זה טוב? מצויין, מעולה) לפגוש אותה. לנינט אין פרטיות? ומה אתה משחק לנו אותה נותן את איזור המגורים שלך? הרי גם לי לא תהיה בעיה לומר (וכל פרט עכשיו הוא אמיתי) שאני גר בהרצליה, ליד התחנה המרכזית ואתה מוזמן לבקר אם אתה רוצה. מה השטויות האלה? הרי זה סתם כדי להראות ביענ'ו שאין ממש בעיה עם נתינת איזור מגורים? ומעכשיו אני אקבע חוק ברזל וכדאי שהוא יהיה טוב טוב בראש: לכל אדם באשר הוא (רוצה גם - "נולד בצלם האלוהים?") יש זכות לחיים, חירות (שאגב, בעקיפין הפרטיות ממש סעיף קטנטןטןטןטןטן שם), רכוש ועוד איך שגם ביטחון. הבנתי מדבריך שנינט טייב לא בנאדם, מעניין מאוד מה - וגם למשהו הזה יש פרטיות. ועכשיו באמת תצא.

למעלה