שלומלומות.

FuryUri

New member
שלומלומות.

בס"ד. מה שלומכם? הכל טוסט? אז ככה, אבי שר לפני הרבה הרבה הרבה שבתות איזה שיר בשולחן שבת, שאף-פעם לא שמעתי לא ממנו ולא משום מקום. מילות השיר הם כמילות המשנה במסכת ראש השנה(בשינוי ממש קליל) : וכי ידיו של משה עושות מלחמה, וכי ידיו של משה עושות מלחמה, אלא בכל זמן שבני ישראל מסתכלין כלפי מעלה, ומשעבדין את ליבן לאביהם שבשמיים..." וממשיך עוד כמאמר המשנה, ועובר גם לכיצד נחש ממית ונחש מחיה וכו'. עכשיו, הכנתי פעולה, ונזכרתי בזה, ואני ממש צריך את השיר הזה בביצוע של מישהו. מישהו שמע על דבר כזה? קשה לתאר כיצד זה נשמע, זה איטי כזה, אבל לא מדי.וזה אשכנזי שכזה...
אשמח לעזרה, תודה רבה...

זכור לי

שאחד ה"פרחי" היה להם שיר כזה.דומני פרחי לונדון.ממליץ לשאול בפורום 1433 גם.אולי מישו יתנדב להכין קובץ midi/כרגע זה לא מתנגן אצלי בראש

BobMarly

New member
אכן פרחי לונדון

בניצוחו של יגאל צליק, בתקליט כמעט מיתולוגי: עם השירים "כל ברמה", "מראה כהן", "חמול על מעשיך" וכמובן השיר המדובר. בהצלחה בחיפושים.

FuryUri

New member
האאאא ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בס"ד. זה כל אלה בדיסק אחד? חייב לקנות! חייב!!! מה שמו? והאם הדיסק הזה נמצא בחנויות המוזיקה הנפוצות? או שצריך להגיע לאיזה חור כדי להשיג? ותודה רבה...

גם השיר הזה שם

זה יצא לפני 20 ומשו שנה.הולך לעשות לך חיפוש ב"נ אולי שיחזרו את הדיסק שוב:)

BobMarly

New member
תיקון קטן

השירים מרוכזים בשני דיסקים: אשירה לה' וברכי נפשי. יגאל צליק היה בית חרושת ללהיטים והוא אחד המשפיעים הגדולים על הזמר החסידי.

FuryUri

New member
המממ ../images/Emo10.gif

בס"ד. מצאתי את הגירסא המדוברת, והיא אינה הגירסא שאני מכיר... ולא הכי קליטה הגירסא הזאת...לא ממש אהבתי. מישהו מכיר גירסא אחרת? אם לא נשתמש בזה, אבל מעדיף את הגירסא השנייה... למרות ששמחתי לשמוע שכל השירים האמורים הם של אותה להקת "פרחי" ובדיסק אחד/ שניים... בהחלט הקנייה הקרבוה שלי

למעלה