היי! הממ אני דור. כפי ששמת לב הפורום של תנועתינו קצת לא פעיל אבל את מוזמנת להצטרף ולהחיות אותו, כי הפעילים שלנו מתעצלים לעשות זאת P: הממ ספרי קצת על עצמך.
שלום דור, באמת שמתי לב שדי יבש פה. כמו שציינתי אני דניאל, חולונית צעירה. אני כותבת, מציירת, מחפשת אנשים שרחוקים מתחום ההומופוביה. כן, אין הרבה כאלה פה בחולון. הגעתי לפורום מהאתר של התנועה, ודי התרשמתי. יהיה נחמד אם תספרו לי קצת על מעללי התנועה, אשמח להיות קצת מעורבת. אשמח להכיר עוד אנשים מפה, גם לא רק דרך הפורום. ד"א, חג שמח.
קודם כל, כדי לקבל עידכונים על פעילות התנועה תשלחי מייל ל"צבעימייל" [email protected] ותכתבי "תוסיפו אותי לרשימת התפוצה". הצבעים שלנו היא תנועת נוער (עד גיל 19) ערכית ואקטיביסטית של מפלגת יחד(מרצ לשעבר). אנחנו מאמינים שאי אפשר להפגין מבלי ללמוד ולדעת על מה ולמה אנחנו מפגינים. אנחנו מקבלים לתנועה כל אדם שרואה את עצמו כחלק מהמאבק הגאה בלי קשר להגדרות עצמיות ומיניות ודעות פוליטיות למינהן. הוקמנו ב-2003, פרוייקט הדגל שלנו היה שינוי הסעיף ההומופובי שלא נגמר עד היום אגב, אבל היום יש לנו פרוייקט דגל חדש שבקרוב יצא לפעול. הפרוייקט החדש נועד למסד את המאבק בהומופוביה במערכת החינוך. המטרה היא שיתחילו להקדיש להומופוביה בדיוק כפי שמקדישים לגזענות ואם תרצי פרוט על הרעיון אני אשמח לעשות זאת בטלפון או משהו כי זה הרבה הרבה מילים . יש לנו סניפים בת"א ובחיפה ובקרוב גם בירושלים ואת ממש מוזמנת לבקר בסניף התלאביבי שלנו (פינסקר 25 ת"א). אנחנו נפגשים כל יום שלישי בשעה 19:00 בערב.