שלומלום!

MiRa14

New member
שלומלום!

אני מירה. ואני ילדה. ואני חדשה. בערך. טוב קיצר כבר הייתי בקומונות, ופורומים...אז אני לא חדשה לגמרי... אבל אז האינטרנט התחרפן, עשו רשת, ועוד דגים אחרים אז..נטשתי...או משהו. אבל עכשיו ברוך הדג אני מתקאמבקת (ככה רושמים? זה נשמע לי כמו מתאבקת..או משהו) אז שלום. אה כן. אני חברה של ולריה. והיא מגעילה. סתם. סתם שסתם. סתם שתם שסתם. אה כן (2). יש לי פוסטר של גוד שארלוט. חדש. בערך. לא תליתי אותו אבל הוא טיפה התקמט. נו גדול כזה...מכירים? אז מישהו רוצה לקנות אותו ממני? אין לי מקום בחדר! חעחחע... יותר מידיי פוסטרים...רובם נדבות.. טוב נו אני רושמת כאן כבר מגילת רות. בעביי. רגע רגע. אני רוצה קצת כבוד! עברתי על כל ההודעה פעמיים כדיי לראות שאין לי שגיאות. בד"כ צריך לפענח את הכתב שלי...כי אני מקלידה מהר ויוצא לי "נאי מרעיצה תא סימפל םלאן" - פירוש (רש"י) - אני מעריצה את סימפל פלא.

MiRa14

New member
לאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

טעיתי. פעמיים! *סתם שסתם שסתם * סימפל פלאן. פויה מירה, פויה!

iluvsp

New member
חחחחחחחחח מירה! מירה! מירה!

מקפצת ורצה מסיבובים מסביב לכיסא! עכשיו יש לי עם מי ללכת למפגש!

A Lovato

New member
ברוכה הבאה+השבה../images/Emo99.gif

אני אלינה...השתלבות נעימה

Just Angel

New member
וולקאם ;]

אני ליזיייי ;] או ליז
נמ....אם אין לך מקום בחדר את יכולה להביא לי את הפוסטר ;] ואני לא שפוייה כ"כ עכשיו-דברי איתי במסן/אייסי אם תרצי: [email protected] 301006497 אינג'וי..

MiRa14

New member
רגע...

הוא אצל ולריה...אני אבקש ממנה שתצלם אותו! והקטע של האי - שפיות...נראה לי זה וירוס...שעובר במחשבים...ואז הבנאדם נדבק... ואם את מתכוונת בלהביא ללמכור, אז כן בטח , אני יכולה, בשמחה!

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

ברוכה החוזרת
איך שתרצי וזה פירוש רש"י בטוח? נשמע לי יותר כמו הרמב"ם

ברוכית../images/Emo3.gif

קצת מאוחר מדי אז שתדעי שאני דתיה אז אני לא פה בשבת... אז ברוכה הבאה תהני בפורום....ותציפי!

MiRa14

New member
אוקעע...!

אבל איך להציף, הבנתי שיש משו שרושמים הודעות חדשות רק בOFF...לא?

EleVaTioN

New member
רושמים הודעות חדשות שלא..../images/Emo129.gif

קשורות לנושא הפורום ב
אם יש לך משו לומר שקשור לג"ש ואין עליו שרשור אחר בסביבה את מוזמנת לפתוח הודעה חדשה

למעלה