שלומלום

31vered

New member
שלומלום

זאת ורד מהמפגש אצל מנטה. ללא ניק בינתיים. באתי לומר שלומלום לכם. ולא הרבה יותר בשלב הזה. היה נחמד נעים וטעים להכיר. די מפליא שכבר עבר שבוע... אולי זה ישמע תירוץ... אבל...בחיי שלקח לי זמן למצא אתכם
אז הגעתי וקצת קראתי. ויופי פה. ונעים מאוד .. יש נוהל כניסה מדלת אחורית? סופשבוע נעים. ורד

כניסה מדלת אחורית?

כאן זה בית מעניין מהבחינה הזאת, אין כאן אדונים וכולם נכנסים מכניסת המשרתים טוב, אם כבר באת אז בבקשה, קחי וסמרטוט ודלי ותתחילי לעבוד עם כולם דבר ראשון זה להיכנס לשרשור למטה ולהודיע מה ההעדפות שלך למפגש תרבות לטינית הממשמש ובא קאפיש?

זה מזכיר לי שכשבנזוגי ואני היינו

בטיול הארוך סובב-העולם שלנו לפני כ- 15 שנה, בקרנו גם בפילדלפיה, שם ישנו באכסניית נוער. היה שם מין נוהג מוזר-מעניין שכזה, שכל מי שישן שם, מקבל chore, שזו מין מטלה, שמהווה את התרומה שלו על הלינה. (לא זוכרת אם שילמנו גם "כסף אמיתי" על הלינה). המטלה שלנו היתה לנגב אבק בסלון של אותו בית, שהיה מרוהט כמו שריד מהאחוזות האמריקאיות המפוארות של "חלף עם הרוח". כשסיימנו את המטלה, והפקדנו את הסמרטוט, קיבלנו אישור לצאת שוב לדרך. קטעים..

31vered

New member
הגעתי שוב.

תודה על הברכות ועל המשימות.. כבר בוחרת תאריך.. אבל נראה שבשלב ראשון מה שמנטה תבחר.. פשוט תכפילו בשני קולות.

למעלה