שלומלום!

שלומלום!

אני חדשה(?)פה וסתם אני בפורום שלי מיכאלה מבלה את הזמן מסתכלת בצד ורואה: הידעת? הפורומים הפופולרים בקרב גולשי פורום "מיכאלה" הם: 1. פסטיגל 2004 (כניסה) 2. פלוריסיינטה (כניסה) 3. תשוקות (כניסה) 4. אקזיט (כניסה) 5. הטלנובלות של HOT3 (כניסה) החברים שלך נמצאים גם שם... אז נכנסתי לטלנובלות של HOT3 ואני רואה חצי מהחברים שלי פה! אז החלטתי לבוא גם לפה! הרי ראיתי גם: לגעת באושר משחק החיים מיכאלה והסדרה הבאה..... אני אראה הכל! הקיצר שלום לכולם ואני חדשה(?)כאן! למי שלא הבין את ה-(?) זה כזה..זה לא שאני חדשה..חצי מפה אני מכירה.. טוב מקווה להנות(כבר נהנית)..ביי!

KiShKooSh

New member
שירן את הולכת לראות תסידרה הבאה../images/Emo35.gif

זה הולך להיות מזעזע
יב"ז (שיהיה היא בסדר) ומאיה בוסקילה(מתדרדר) והוא ששיחק את גדעון בשיר שלנו,גיא זוארץ החבר של יב"ז(ממש גרוע) יניב לוי גם לפי מה שהבנתי(אוי) והכי גרועה,
טלנובלה מוסיקלית
חיקוי של השיר שלנו
אוי...

KiShKooSh

New member
דסוש אני יודעת שאת אוהבת אותו...

אבל הבנדם חש.... לאללה
אל תדאגי, גם שהוא היה בצאט אמרתי לו את זה
אני לא צבועה שבצד אחד אומרת שהוא חש ומצד שני ילקק לו...

KiShKooSh

New member
מיכאלה היה פלצני../images/Emo4.gif

ואפרת כהן שרה פיבר זה לא הכי מוזיקלי, יש מוזיקה אבל זה לא נחשב מוסיקלי

טוב../images/Emo60.gif

אני מניחה שגם לשירים של הלהקה של דורין אני לא יכולה לקרוא מוזיקהP: טחח למרות שהיה מגניב קצת ^_^

מיכאלה לא הייתה מוזיקלית

הטלנובלה הבאה הולכת להיות מוזיקלית??????????????????????????????????????????????????????? נו מה זה המורידם או השיר שלנו???? מה נסגר?.?? אוי נכון, אם מאיה בוסקילה תהיה שם....................... יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
זה עם אלף!!

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifזה הולך להיות דרמה

מוזיקלית
איזה אכזבהההה

**גבעון-לא גדעון../images/Emo6.gif

אבל זה לא משנה בסדרה היו אומרים גבעול גדעון מה שבא להם... נינט קלודט כל הזמן משנים שמות חחחחח אוי אבל היה בשיר שלנו קטע עם בתיה ממשחק החיים חחח היא הייתה פסיכולוגית משוגעת
פעם קראו לה בתיה אח"כ קטיה סנפיר קסקס חושן חחחחחחחחחחחחחחחח אבל די איכסה מאיה בוסקילה למה להעתיק למה?? דרמה מוזיקלית זה של יס!!! והולכת להיות עוד עונה לשיר שלנו אז כאילו 2 דרמות מוזיקליות??? לדעתי יס שליטה
הוט=
הוט סתם שירות חרא כל פעם כשהייתי מתקשרת אליהם התנהגו אלינו חרא... אבא שלי זרק להם את הממיר בפרצוף
אבא עצבני
עכשיו אני ביס שיש תקלה אולי פעם ב-54378535 שנה והשירות ממש טוב הם נחמדים
מה שהיה חסר לי ביס זה רק מיכאלה זה הכל...

למעלה