שלומלום!

שלומלום!

אני ממש מאושרת שמצאתי את הפורום הזה!! יש לי שאלה@! מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי מתחילה העונה השניה כבר!? לפני כמה ימים דיפדפתי בהוט דרמה וראיתי שיש עמוק באדמה עונה שתיים פרק 1 ונורא שמחתי וזה בקיצור שזה התחיל ראיתי שזה לא עונה שתיים ולא כלום! זה פרק ישן שכבר ראיתי ונורא התאכזבתי ): בקיצור אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה..תודע :)

tslilush

New member
שלומלומים ../images/Emo66.gif

מה שלומך מה שלומך ברוכה הבאה. התכוונת שחיכית, כמו כולנו לעונה השלישית. העונות הראשונה והשנייה שודרו ברצף בערוץ שתיים. HOT קנו שוב את העונות אחת ושתיים כך שאנחנו נהנים מ"קריאה שנייה". לא יודעת אם רכשו את השלישית כבר או שלא. בכל מקרה... אל תתאכזבי, העונה השנייה מצויינת. העונה השלישית עוד תבוא...

heaven is here

New member
האמת

שהעונה השנייה התחילה כבר ביום חמישי הקודם. ולא פרק ישן ולא בטיח. עונה 2 עובדה שהעונה הראשונה שודרה במלואה ולא היה הפרק הזה
תהני :)

דבר ראשון

תודה על הברוכה חיח דבר שני..אז בעצם הפרקים ששודרו בימי שיש בערוץ היו שתי עונות? ראשונה ושנייה בלי הפרדה? ובגלל זה חשבתי שזה פרק מהעונה השניה? כי פשוט אני נזכרת עכשיו שבתחילת יוני(שהפסיקו לשדר) נכנסתי לאתר של קשת והיה כתוב תקציר של עונה שתיים פרק 1 שכאילו ישודר שבוע הבא(מן הסתם לא שודר) וזה היה תקציר שלא הכרתי אז איך זה הגיוני??

heaven is here

New member
בהחלט

עכשיו בהוט דרמה עושים שידורים חוזרים לפרקים שהיו בערוץ 2 שתי העונות הראשונות. וברוכה הבאה

למעלה