שלומלום

Poopon

New member
שלומלום

פעם ראשונה שאני פה, ואני לא יודעת בדיוק מה העמדה שלכם בנושא הורדת פרקים. בתקווה שאני לא דורכת פה על אצבעות ולא מפרה אף חוק (תאורטית...), הייתי רוצה מאוד לדעת אם למישהו כאן יש את פרקים 14 ו-15 מהעונה השניה (בהם בובי נהרג). זהו, תודה מראש. ומי ייתן והפורום יעלה ויפרח וכל זה. :)

Adi 18

New member
היי ברוכה הבאה!!!!!!!!!../images/Emo140.gif

אני יודעת שיש פה כמה שיש להם פרקים..

Poopon

New member
תודה תודה

ובכל זאת, יש למישהו את שני הפרקים האלה? אני ממש ממש ממש רוצה אותם. תודה מראש לכל המוצא הישר (שיכול גם לבוא על שכרו :) יש לי הרבה מה להציע).

daniel pomiki

New member
אין כול כך פרקים להוריד...

לפחות שאני יודע אליהם.... אולי לרועי יש, הוא אמר שיש לו כמה פרקים... למה את כול כך רוצה את הפרקים האלה???

ESU Boscorelli

New member
אז ככה"

יש לי את כל הפרקים של העונה השנייה והרביעית ואני במהלך הורדה של השלישית ומחפש של הראשונה, אני לא הולך לעלות פרקים לקאזה או להפיץ בדרך אחרת כלשהי גם מכוון שהבטחתי אני לא גם מכוון שזה יאיט לי הורדות ואת האינטרנט וגם מכוון שזה לא חוקי

Poopon

New member
המממ...

אפשר אולי לקבל את מספר ה-ICQ שלך? אין לי ICQ אבל אני מוכנה להוריד רק בשביל זה. אני מאוד מעוניינת בשני הפרקים האלה (בלבד) בגלל המפגש בין בובי לפולי (בובי קנוואל וקירק אסבדו, שני שחקנים שנפגשו גם בשני פרקים באוז, אבל זה עוד לא שודר בארץ אז אני לא אספיילר. מי שרוצה בכל זאת להתספיילר יכול לבקר באתר שלי). כמו שאמרתי אני יכולה לצ'פר אותך רבות. יש לי המון המון דברים, בטח יהיה משהו בשבילך, ואני אתן הרבה מאוד בשביל שני הפרקים האלה.

Poopon

New member
אני יודעת

תאמין לי שחיפשתי את שני הפרקים האלה בכל מקום. אני רוצה אותם בגלל בובי ופולי - ר' הודעתי למטה.

ESU Boscorelli

New member
ת'צפרי אותי?

את ניראה לי קטינה בשביל זה
לא סתם... שלילי אני לא מעביר פרקים לא אומר מאיםה הורדתי ולא כלום תחשבו כאילו יש לי אותם נעולים... נתתי הבטחה אז אני לא יעביר

Poopon

New member
מעניין...

אז קודם כל אני בת 35, וכנראה יותר מבוגרת ממך. דבר שני, עם כל הכבוד, יש לך את הפרקים האלה כי השגת אותם מאנשים שכן הפיצו אותם, ובזכות זה אתה קיבלת אותם. כל הפואנטה בכל תוכנות שיתוף הקבצים (והם אפילו *מדגישים* את החשיבות של זה) היא שאתה גם לוקח וגם נותן, אחרת לאף אחד לא היה כלום. חבל מאוד שזאת הגישה שלך. לא מדובר כאן ב"הפצה" מאסיבית אלא שליחה לבן אדם אחד בלבד שמבקש את הפרקים האלה בלבד לשימושו האישי. אין לי מושג מה הבטחת ולמי, אבל כל זה נשמע מופרך לגמרי. נו טוב. לא אתווכח אתך. רק שתדע, אני הורדתי סרטים וסדרות שלמות מ-mIRC, קאזה, emule, torrent וכו' ושיתוף הקבצים הוא הגרעין שעומד במרכז כל הקהילות האלה. יתרה מזאת, משתתפים עם גישה כמו שלך ממש מנודים שם על הסף. דרך אגב, הערה למנהלת הפורום - זה לא חוקי להוריד, אבל ביהמ"ש האמריקני החליט שכן חוקי לדבר על זה. שלא תחששי שההודעה הזו בעצמה היא עבירה על החוק :)

Poopon

New member
תודה ../images/Emo9.gif

שניהם (בובי וקירקי) יפים אפילו יותר...

Adi 18

New member
../images/Emo45.gif צודקת במאה אחוז!!

יש לי הרבה מה להגיד אבל אני לא אגיד אותם כי רבתי עם הבן אדם מספיק פעמים

ESU Boscorelli

New member
עדי סתמי את הפה כבר

שוב דוחפת אף לעניינים שלא שלך? לא אמרת שאת עוזבת? אז למה חזרת???? את רואה שאת שוב סתם מתחילה וויכוח ומפה והלאה אני לא יתייחס ולא ירד לרמה שלך! זה שרעות לא פה זה לא אומר שתתחילי להרוס את הפורום... ן POPOON לא ידעתי בת כמה את זה סתם היה בצחוק וגם אם כן אז את מבוגרת מדי בשבילי... ככה שזה משני הצדדים...
עכשיו את הפרקים אני הורדתי מהמירק... את לא צריכה להסביר לי מה הצורך בשיתוף ומה מה ומי מו אני יודע את זה טוב מאוד. נכון מאוד, אני קיבלתי את הפרקים האלה מ 3 בני אדם סך הכל שלא תחשבי שזה רשת שלמה והם ביקשו ממני לא לשתף אחרים בזה, מוצא חן בעינייך או לא זאת כבר בעיה שלך... אני הבטחתי אני אקיים... וזה יכול להישמע לך מופרך אבל הבטחתי... סורי... מצידי תורידי מה שאת רוצה ואם תמצאי שיבושם לך וגם אני מוריד אבל לגבי הפרקים של משמרת הבטחתי... וחוץ מזה מה גורם לך לחשוב שזאת הפצה אישית??? את תירצי פרק וכמו כן גם אחרים פה ירצו... רעות... עדי... פומיקי... רומיאו.... מי לא??? הרי כולם ישמחו אם תהיה להם ממשמרת שלישית על המחשב... אבל כמובן את מתייחסת לזה כטובה אישית אבל אני לא יכול לשלוח רק לך ולאחרים לא... ושוב מוצא חן בעינייך או לא זאת לא בעיה שלי... ועדי... שוב תפסיקי לדחוף את האף וליצור ריבים... בהודעה הזאת שלך את התחלת ואני לא מתכוון להמשיך ולבוא להרוס את הפורום באותה כוונה שאת באת... אז לכי תמצאי מישהו אחר לריב איתו כי אני פה ואם את רוצה או לא זאת בעיה שלך... תתמודדי עם זה...

ESU Boscorelli

New member
והנה את מתחילה שוב...

תמשיכי אולי עכשיו תחסמי ולתמיד הגיע הזמן לזה למרות שכבר אמרת שהלכת אבל עזבי אני לא יתייחס אלייך... אבל אולי שוב תתחילי לכתוב הודעות לעצמך כמו הרבה פעמים... זה ממש ממש מצחיק...

daniel pomiki

New member
די נו...

היה סבבה עד עכשיו ואף אחד לא רב, אז מספיק, רעות לא כאן ואני כבר רואה פורום שעכשיו נהרס בגלל שהמנהלים לא נימצאים, א תפסיקו אם זה... או שתיתעלמו אחד מהשני או שתקחו את הריב לפרטי... אבל לא כאן, שלא יקרה מה שקרה פעם קודמת....

למעלה