שלומלום

Crazy Life

New member
שלומלום

מה נשמע? קוראים לי שהם ואני בת 14 ממצפה רמון(בדיחת השנה). לפני שנולדתי עמדתי לעבור לניו זילנד, אבל לצערי בגלל קרוב משפחה זה לא התממש. ולפני...4 שנים הייתי אמורה לעבור לבריטניה, לאנגליה, ועוד פעם בגלל קרוב משפחה זה לא התממש. אז מאיפה אתם? אני הייתי מתה לעבור לחו"ל, נמאס לי מישראל!

sivani

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo6.gif

המ...אוף בטח לא כיף שמבטלים דברים כאלה כל כך הרבה פעמים

Crazy Life

New member
מאוד לא כיף.

לפני ניו זילנד היינו ארוזים, ויום לפני המעבר ביטלנו.

orly 15

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

היי מה נשמע? אני אורלי!
באסה שלא עברת!
לאן היית מעדיפה לעבור, אנגליה או ניו זילנד?

שהם ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

איזה ביאוס... אנגליה זה מקום יפה רק תלוי לאיפה באנגליה... ניו זילנד... נשמע מעניין לא יודעת איך שם... אני שירן ואני גרה בסקוטלנד... (וואי נכון שזה נשמע כמו:"שלוםם... אנ.. אני... שי...שירן ואנ.. אני... אלכ...אלכו.. אלכוהוליסית...)

Crazy Life

New member
תודית!!!../images/Emo25.gif

חחחח שרוטה כן אני יודעת שאת גרה בסקוטלנד! שלחתי לך מסר
בניו זילנד זה נראה לי בערך כמו אנגליה, רק ששם לא בריא לחיות בגלל האוזון והכבשים והכל

Crazy Life

New member
תודית!!!../images/Emo25.gif

חחחח שרוטה כן אני יודעת שאת גרה בסקוטלנד! שלחתי לך מסר
בניו זילנד זה נראה לי בערך כמו אנגליה, רק ששם לא בריא לחיות בגלל האוזון והכבשים והכל
(וכדי שתרגישי שאת לא לבד:"ש.ש..לום אא..אני ש...הה.םם ו..אאנ..י אלכ..אלכו..אלכוהולו..אלכוהוליסטית." זהו אמרתי זאת!.

Crazy Life

New member
אופסס

יאאא חחח עזבו אני באטרף שאני מדברת עם מישהו מסקוטלנדדד בגלל זה שלחתי פעמייםםם סורררייי

חחחחחח שהם מאמי!

יש לך אובססיה לבריטניה פור גאד סייק אני מפחדת לפתוח את תיבת המסרים... חחחחחחח... סתם נשמתי אני צוחקת... החזרתי לך גם מסר... מוזרה קטנה...

Crazy Life

New member
חחחחח

אני לא מוזרה אני בריטית בנשמה! חחח מפחדת הא? אני מחכה כזה: מסר חדש נו כבר נוווווו!!! אני? מוזרה? ידעתי!!!!

חחחחחחחח....

איך קרעת אותי באייסי!!! עלק בנאדם סקוטי קטן פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

למעלה