שלומלום

ח ב ו ד ה

New member
שלומלום../images/Emo9.gif

יש לי שאלה.. יש פה מישהו\מישהי שהולכת לבחינות של תלמה ילין? ועוד שאלה למה מתחילים אצבעות רק בכיתה י' שם? ועוד שאלה (כמה?
) מישהי פה לומדת אצל דליה דביר?

היי ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

לא.. לא 'דעת... לא... מקווה שעזרתי
חח סתם..ספרי קצת על עצמך! כמה זמן רוקדת..מה רוקדת..בת כמה את...ETC. מממ..את נבחנת לתלמה?

ח ב ו ד ה

New member
../images/Emo9.gif

וואי... אני בכיתה ח' (13), אני רוקדת... ג'אז מודרני קלאסי ואצבעות... עד שנה שעברה רקדתי גם סטפס
אני רוקדת אצל דליה דביר... (סתם.. נראה לי אינפורמציה נחמדה
) ו... אני לא יודעת אם אני אלך לתלמה... כאילו... המורה שלי רוצה שאני אלך, אני חושבת על ללכת לבחינות... אבל לתלמה זה די (מאוד!!!) מלחיץ אותי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהאם את יודעת...

שבתלמה ילין לא תלמדי סטפס וג'אז? מהסיבה הזאת אני לא הולכת לשם. הם מלמדים רק קלאסי ומודרני...

TheBlackFairy

New member
רק לידיעתך../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

בכל מגמה למחול בארץ את חייבת ללמוד, קלאסי, מודרני וכוריאוגרפיה, שאר השיעורים (ג'אז, סטפס, פלמנקו, מזרחי וכו' לא נלמדים כשיעורי מגמה, אלא כשיעורי תגבור
). הבחינת בגרות המעשית במחול היא בקלאסי, מודרני וכוריאוגרפיה ולכן בתלמה מתמקדים שם על המקצועות האלה ומתחזקים המון את הקלאסי והמודרני
.

TheBlackFairy

New member
יש פה בטוח כמה../images/Emo60.gif

שילכו לנסות להתקבל, אני לא יודעת מי סצציפית
. ולגבי השאלה על הפוינט, אני יכולה לבדוק לך עם חברה שלי שלומדת שם
.

אמממ ככה...

גם בט' יש שיעורי אצבעות... נראה לי איזה שניים בשבוע אחד באחרי הצהריים ואחר בבוקר. דליה.. פיכססס... שונאת אותה.. חחחחח.... היא מורה נוראית... אבל יש לה פרוטקציות מדוד.. חחח את גרה ביהוד????? וזו לא אותה דליה מרחובות מרחובות זו דליה אחרת...

הוו דליה'לה

דליה לא זקנה היא מתבגרת לעיתים (ונראת מדהים!) מלבד תלמה היא מלמדת ביהוד (מתנ"ס שטיינברג, לא אדלר), ולא ברחובות... מה עוד - יש אצבעות גם בט', אל תלחצי מהבחינה - נותנים תרגילים ממש קלים רק כדי לראות את הפוטנציאל (ככה לפחות זה היה בזמני...) הוו דליה... יש כאן מישהי מיהוד, דרך אגב?

למעלה