בקצרה
ל´ - "קפד ראשו", מה קיבלת? ל´ נשאר ל´.. יש לי תחושה רעה עם ה-ל´ הזאת, כי היא כתובה במגוון צורות בחלק התחתון שלה.. פעם אחת מעוגלת, פעם אחת בצורת רגל, או חצי אליפסה (שורה 4, "עלי"), פעם יש חיבור בבטן, פעם אין, ופעם החיבור עובר את המקום שלו.. ממשיך הלאה (אותה ל´ של צורת הרגל). ה-ל´ הזאת משתוללת.. גרפולוגים.. עצות? הילדה אוהבת להיות מרוחקת, סגורה עם עצמה, זאת תחושת הבטן הראשונה שאני מקבל מהשוליים של הכתב. מתחילה בערך 2-3 שורות מהחלק העליון של הדף, מתחילה בערך ברווח של מילה מהחלק הימני של הדף, מסיימת גם ברווח של כמילה בחלק השמאלי של הדף, למרות שבשורה הראשונה היא "התאמצה" להכניס שם עוד מילה ("אני".. סימבולי ומקרי בלבד? מכוון ע"י התת-מודע? אתם תחליטו..) השוליים הימניים הולכים ונסגרים, לכיוון ימין. שוב, ה"סגירוּת", כביכול, שלה.. הכתב בכלל לא מחובר, ואפילו במילה שהרבה אנשים שלא כותבים מחובר - כן מחברים אותה ("עלי", שורה 4), ולא ראיתי עדיין חיבור.. אולי קשה לה ליצור את הקשרים עם האנשים? אין לי רעיונות אחרים, אבל אני אשמח להצעות.. השורות עולות ויורדות, פעם בקמירות, פעם בקעירות. תזכירו לי מה זה אומר.. הכתב יחסית גדול. אולי הילדה (מצטער שאני קורא לה "ילדה", פשוט 13.5 נשמע לי עדיין צעיר מדיי, לא שאני לא צעיר, אבל עדיין יותר גדול ב3.5 שנים ממנה, ואני בקושי זוכר את עצמי בגיל 13.5, מה גם שהייתה כאן "מתקפת צעירים" בשבוע האחרון..) לא ממש "נהנית" מעצם היותה מרוחקת, ומנסה למצוא פתרון לבעיה הזאת, ע"י הפגנת נוכחות כלשהי, משהו כמו "תראו אותי ואת הכתב הגדול שלי, look at me!". הכתב גם מאוד קופצני.. "שובב" כזה.. מעניין אם יש קשר בין 2 הדברים... שוב, גרפולוגים - מה דעתכם? עוד דבר נוסף, החתימה. אמנם אמרתי שחתימות זה לא תחום העיסוק שלי, אבל ניסיתי להסתכל מה היה מאחורי המחיקות.. את המחיקה הימנית ביותר לא הצלחתי לקרוא, אבל המחיקה השמאלית, החתימה האמצעית, היא בעצם ניסיון ליצור את החתימה שלה. כאילו היא עדיין לא בטוחה בחתימה שלה, מין "אופס, לא יצא לי..". אולי מדובר בחוסר הערכה עצמי? אולי בילבול פנימי? שוב, הפיתרונים - אצלכם, גרפולוגים יותר מנוסים ממני שלי... ודבר אחרון - קקזא"ח... (קעור, קמור, זויתי או חוטי?) קשה לי (בפעם המיליון) לקבוע... אבל די ברור לי שהכתב הוא לא חוטי ולא זויתי... הוא עגלגל ושמנמן כזה.. נראית לי קצת נטייה לקעירות, אבל.. אני רואה את זה רק במילים אחדות, וקשה לי לקבוע.. ליטן נ.ב. שכחתי לציין שאני לא גרפולוג בכלל, ולמעשה אני בשלבים הראשונים מאוד של הלימוד (אם אפשר לקרוא לזה לימוד) נ.ב.ב. שמתי לב בסיום המכתב לכמה דברים נוספים, שאני רק אציין אותם, ולא אתן רעיונות עליהם: 1. ה"ע" נוטה הצידה, אפילו שוכבת. 2. ה"ף" הסופית, מוזרה כזאת.. הצ´ופצ´יק של הקומקום הזה בקצה.. מזכיר לי גרב שתלויה על חבל כביסה, או כאילו מישהו נשען על מישהו.. מוזר כזה.. 3. התיקונים.. גם ב"עא" בשורה 5, אבל במיוחד ב"ל" בשורה 3. ליטן