שלומלום לכם

hadad1

New member
שלומלום לכם

שלום לכולםכם אני חדש פה וכמו כולם גם אני יגיד יש לכם אחלה פורום אנשים וסתם רציתי להגיד **משהו** וגם רציתי להגיד שלא יכול להיות שזה מצחיק רק אותי ואת מי שאני מכיר ולמה אתם לא מדברים על גרייניק ואלתרמן, הם קורעים לי את הצורה בעיקר פינת הבישול. אני גם נורא אוהב הרבה בדרנים אחרים ( רמי ורד ביאיר לפיד ממש לא מצחיק אותי ) אבל גרייניק ואלתרמן ממש לא רואים אף אחד ( זה סלנג כזה שאני לא יודע אם אתם מכירים זה בא לאמור שהם הרבה יותר מצחיקים ) **משהו**- סתם לספר לכם שבמוצאי שבת היתה צריכה להיות הופעה של אסי וגורי בהיכל התרבות באשקלון והיא לא היתה כי לא קנו כרטיסים -אוף אמיר

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלומלום גם לך!

קודם כל-תודה רבה!
דבר שני,גם אנחנו אוהבים את אבי ועידן,אני לפחות מטורפת עליהם.... רוצה שנדבר עליהם?יאללה חבוב <מה!?!?>... מה אתה הכי אוהב שהם עושים?איזו דמות???? האם התוכנית שלהם טובה או שמא גרועה? ודבר שלישי.....אסי וגורי,באמת חבל שנגמרו הכרטיסים כי הייתי בהופעה והם פשוט מעולים....תמתין הם עוד יחזרו...
-שני-

hadad1

New member
תיקון

היום כוכבי השכונה לא היה משהו - נכון? ותיקון- לא נגמרו הכרטיסים אם היו נגמרים הכרטיסים לא הייתי מספר לכם לא קנו כרטיסים ולכן לא היתה הופעה אמיר

rshilkrot

New member
אשקלון - איזו עיר.

אני תמיד נדהם לאיזה רמות נמוכות העיר הזאת יכולה להגיע. בתור אחד שרוב ילדותו בילה בקניוני אשקלון המרתקים, אני יכול בבטחה להגיד: ITS AS LOW AS U CAN GO. אף אחד לא קנה כרטיסים? טוב שאנחנו בפורום של בדיחות....

למעלה