שלומלום לכולם..

שלומלום לכולם..

טוב ביקשו ממני לערוך את ההודעה שרשמתי לפני יומיים.. וזו ההודעה של החויות..הינה ההודעה הערוכה. אתם לא מאמינים כמה יש לי לספר לכם.. מרוב שיש אני יכול ליכתוב 10 הודעות וזה לא יספיק. טוב אז אני יכתוב בקצרה.. טוב אז ככה.. יום שישי בבוקר..נמל אשדוד כול האירוגונים לעליה לסיפון קצת כאב ראש אבל עבר.. השעה 3 בצהריים עליה לאוניה.. 15:30- מסיבת ריקודים בסיפון היה דווקא ממש נחמד.. אח"כ הלכתי לחדר להיתארגן. היתקלחתי היתלבשתי.. והלכתי לחדר אוכל.. אח"כ הלכתי למועדון לידו שבאוניה.. מסיבת ריקודים עם אליקקו השדרן..היה שם כיף רצח במיוחד עם לאה.. תפסנו ראש טוב כמו שאומרים..אהה לאה.. אח"כ היה להקה יוונית..היה נחמד אח"כ היה סטנדאפ..היה שם גם קולנוע אז ישבנו שם קצת.. מה אני יגיד לכם היה כיף רצח.. 1.7 בבוקר..הגעה לקפריסין. מישרוצה יורד מהסיפון מי שלא אז נישאר.. רוב צוות אי גי´ יצא מהסיפון הלכנו לאי נאפה הים הכי יפה שראיתי ים מדהיםם..עשינו אח"כ אני אחותי הלכנו לחניות שם קנינו "קצת" דברים. טילנו ראינו עולםם היה ממש נחמד.. השעה 15:00 הגענו לאוניה.. הלכתי לחדר אוכל אכלתי ..אח"כ הלכתי לבריכה..עם אפשר ליקרוא לזה בריכה..בכלל חחחחחחחחחח.. תפסתי צבע כמו שאומרים אח"כ הלכתי לחדר היתקלחתי היתארגנתי ונחתי קצתת אח"כ ישבתי בלובי..חיכיתי להופעה של שרית חיכינו להופעה של שרית..אחרי איזה שעה וחצי..שעתיים ההכנות להופעה..איזה קטעים היה עם חזי. מאיה ושלומית חח הם כאלו חמודים האולם עד 0 מקום..מפוצץ אנשים..אין איך לזוז ואנחנו יושבים בחוץ מחכים ששרית תיצא מהחדר..אחרי כמה זמן שרית יוצאת עשתה לנו שלום והלכה מהר להיכנס לבמה..מהר ניכנסו לאולם..הלכנו לשורה הראשונה...(נווו בארוררר) והתחילה ההופעה היה כיףףף אשש..שרית נתנה הופעה כמו שרק היא יודעת ואף יותר..זה היה משהו כייפי..הסתיימה ההופעה- הלכנו לשרית .. לשרית היה קצת לחוץ להיצטלם...איתנו אז עשינו תמונה קבוצתית אבל לנו זה לא כול כך הספיק..ורצינו בחלזאת תמונה אישית עם שרית.. לבנתיים ישבנו דיברנו נהנהנו... היום בבוקר השעה 5 בבוקר ארוחת בוקר.. ומי בחדר אוכל בכבודה ובעצה MISS MUSIC אח"כ שרית עלתה לחדר להיתארגן ליציאה. אנחנו לא בקלות ויתרנו ללכת הבית בלי להגיד שלום לשרית.. אנשים היתארגנו ללכת מהאוניה .. טוב כול האנשים הלכו ..ושרית לא יוצאת..חיכינווו..... חיכינווווו..חיכינווו אחרי..שעתיים אולי יותר כולםם יוצאים..אבל שרית לא.. חשבנו אולי היא לא יוצאת מהיציאה שאנחנו חושבים אבל היתעקשנו לחכות.. אחרי עוד שעה של סבלנות שרית יוצאת והתחלנו ללות אותה בדרכה.. היה כזה כיףף..ללות את שרית..ולבסוף אמרו לשרית להיתראות וחזרנו לבית..והיהנה אני כאן כותב לכם.. ועם אתם שואלים על תמונות..אז..יש תמונות והמוןן.. אבל עדין אין לי אותם על המחשב אז זה יקח קצת זמן אז אל דאגה.. תמונות אתם תיראו.. יאללה שמחתי לשתף אותכם בחויות שלי.. שיהיה לכם ערב מעולה אני באמת חייב ללכת לנוח כי ביום האחרון לא ישנתי כימעט..אז ביי לכם.. נ.ב עם מישהו ניפגע מההודעה הקודמת אז קבלו את סליחתי סורייי לא היתכוונתי..

רותם...

סבבה אני שמח שנהנתה והכל, ואני בטוח ששרית עשתה הופעה מ--ד--ה--י--מ--ה תשמע תוכל לכתוב לי את רשימת השירים כזכור לך.....?

חח..יפה שמחה שנהנת!!

נשמע שעשית חיםם..., אני בטוחה רק מלךראות אותה אתה מתמלא אושר!!!

למעלה