שלומלום לכולם

שלומלום לכולם

אני בת 27. אוהבת לרקוד מאוד מאוד הכל. לפני שנתיים הבנתי שהגוף שלי זקוק לתנועה תמידית. אם זה בהליכה, התעמלות, ריקוד וכדומה. אני מאוד אוהבת סגנון ריקוד כמו: בת שבע וחבריהם! אני אשמח לדעת היכן יש סדנאות או לימודים של ריקוד ו/או מחול מסוג זה. כמו כן, אני מאוד אוהבת ריקודים אשר משחררים את הגוף - כמו סוג של מדיטציה. אם מישהו מכיר גם משהו בסגנון הזה?! - גם טוב. מצפה לתדובתכם, עצתכם ותגובתכם! חיים אור אהבה ושמחה.

Mr GK

New member
שלום לך

סגנון הריקוד של להקת בת-שבע (וחבריהם) הוא סגנון ייחודי ללהקה, ונקרא "גאגא". את סגנון הריקוד המיוחד הזה ניתן ללמוד בסדנאות לקהל הרחב (בתשלום, כמובן), ממדריכים מטעם הלהקה עצמה. איפה, איך וכמה? הנה קישור עם מידע על הסגנון ועל האופן בו מצטרפים לסדנאות השבועיות. אם את מעריצה את הלהקה באופן כללי, מומלץ לבקר באתר הלהקה שנפתח ממש לא מזמן. אם את מחפשת עוד מקומות לרקוד בהם, את מוזמנת להציץ בטאגליינס וגם להיכנס לדף הקישורים של הפורום. בהצלחה.

ballet20

New member
../images/Emo45.gifוואלה

לא חשבתי על זה שהיא מחפשת גאגא..הבלה אני...האמת שחברה שלי הלכה לסדנה של אוהד נהרין בסוזן דלל ודי התאכזבה(ועל זה נאמר כגודל הציפיות גודל האכזבות). בכל מקרה טוב לדעת לגבי הסדנאות באופן כללי תודה!

ווואאאווו../images/Emo45.gif

בכמה משפטים עשית אותי מלא מאושרת! מעולם לא הייתי חושבת שלבת-שבע יש סדנאות! איזה כיף!!! אני אתקשר, אברר וארשם! תודה על העצה והמענה המהיר! סופ"ש מלא בחיים אור אהבה ושמחה!

ballet20

New member
אהלן../images/Emo13.gif

לא כתבת מאין את- זה היה עוזר להמלצות. בכל מקרה- מחול מודרני בת"א (ניחוש פראי..) מומלץ בביכורי העתים- יש להם קורסים שנתיים. האתר .www.tlvitim.co.il יש גם שיעורי מודרני בסטודיו ביwww.studiob.co.il אבל לא לקחתי שם בחיים מודרני אז אני לא יכולה להמליץ. לגבי ריקוד גוף נפש- יש משהו לא במרכז- בזכרון יעקב- שנקרא ביו או ג'יו או משהו כזה- וזה בעניין של חיבור גוף לנפש. נראה לי שזה בסדנאו ולא בשיעורים קבועים (חברה שלי הלכה, לא אני..) בכל מקרה אם תמקדי איפה את גרה ומה המסגרת שאת מחפשת (שיעורים קבועים, כרטיסיה או קורס אינטנסיבי) זה יעזור לנו לעזור לך

למעלה