שלומלום לכולכם

טל-יה

New member
שלומלום לכולכם

הגעתי לכאן בעקבות היידי בת ההרים.. אפשר הסבר על מה קורה כאן משהו כמו כל מה שלא העזת לשאול ב 30 שניות? או המדור של ורדה רזיאל ז´קונט? כאילו דא??

leeloo

New member
"תזרקי אותו!"

שמעי ילדה (או בחורה, או אישה, וואט אבר), לפני שתתמודדי מול זעם ההנהלה, הקדישי דקה וחצי מזמנך היקר לקרוא את "הודעת המנהלת" שנמצאת לה בראש העמוד, וכך תביני מה קורה בפורום. מה עוד, שתמיד נחמד לקרוא הודעות של אחרים בשביל להבין מהות של פורום. שיהיה לך יום טוב.

tsipi35

New member
הופה הופה מי הגיעה ../images/Emo48.gif ברוכה הבאה

טלטלונת, טוב שקפצת לביקור....יש חיים אחרי הפורומים השכנים...
והדשא של השכן ירוק יותר כמו שכבר אמרתי לך.......

דן צ

New member
גם וגם

גם תשובות ב30 שניות עד שעות וגם אנו ההשראה לורדה , מאיתנו היא מקבלת את הטיפים והתשובות והכל בסודי סודות , רק ביננו אסור שאף אחד ידע על זה כי אם משהו מחוץ לפורום ידע על זה אזי הוא חייב למות בנסיבות מסתוריות ויש לנו אגף כאן ב"פורום" שמטפל בזה , טיפול נקי ביותר. אז ברוכה הבאה לפורום !

טל-יה

New member
יופי חברייססססססס

שמחה שפתחתם בפניי את מחסום ארז. מקווה שיש מאבטחים בסביבה.. (ישר מוציאה שלשה שקלים לדמי אבטחה ) הנה התיק שלי פתוח אין דברים חשודים... וכבוד השופט... אני מתחייבת לומר את האמת ואך ורק את האמת. כמתחייב בדין. (שמה ידי
על ה-
ונשבעת
) והתחלתי לכן אגמר... האם בימים של משבר כלכלי ושאריה דרעי מתלבט מה לעשות שהוא יוצא מהכלא ושיש התרעות על פיגועים.. עדיף לקחת את החיים בהומור ולהמשיך לחייך ולצחוק ככה
או להיות עם סבר פנים חתום ככה
ולבכות . איי איי כואב לי. אויי שכחתי להזמין תור לחמשת הימים הקרובים בקופת חולים. קיבלתי או לא קיבלתי חיסון נגד אבעבועות רוח.. וגם לא הלילה
יקירי כי יש לי מגרנה
, ואנחנו נתקשר
אליך אל תתקשר
אלינו... ותודה שטסתם אפי

דן צ

New member
תחזרי בבקשה לכניסה

דמי אבטחה הם 5 שקלים, יש לנו מאבטח בונגילה שדורש 5 שקלים ולא פחות , אולי יותר אבל על זה כבר יבוא עידכון ברחוק

יש לך מזל שאת חברה של tsipi35

שהיא חברה מכובדת ובעלת מוניטין ללא רבב, כי אחרת...מישהו היה מעז שוב לשאול את השאלה הזאת...כואב...זה היה מאוד כואב..... ואני שמחה שאיני זקוקה יותר להסביר, משום שחבר הסוכנים כבר דאג ליידע, להזהיר, לתרץ ולקחת כסף על הכניסה (הכל כמובן עובר, דנץ היקר, למוזיאון "יד לפולין" שמשום מה לא ראיתיכם שם בשבת האחרונה בינות לאלפי המבקרים שגדשו את מדשאותיו ואולמיו הגדולים !!!) ברוכה תהיי וכן גם צרותייך !!!

למעלה