שלומלום אנשים שלי

jess ועוד

New member
שלומלום אנשים שלי

רק עכשיו הצלחתי להגיע לפה כל הבוקר הייתי בסידורים ועכשיו אני מנסה לאכול סלט ולעשות כאילו שאני עובדת (על מי???) אני רואה שאתם פה יופי יופי אז אני רוצה לדעת בוודאות התפקדות מי בא לעשות בלאגן אצל ניקול בבית ???

@@

New member
ג´סססססססססססס ../images/Emo24.gif

איזה הברזה דפקת, שיחקת אותה, אנחנו כבר הולכים לישון. סתםםםםםםםםםםםםםםםם, נשמה שלי מי מגיע למפגש במוצ"ש, אז ככה: ניקולי ג´ס ריקי מרין שיר קיקי המבריזים: (שזה יעלה להם ביוקר) עזרא - עסוק קיבל ממני אישור נרקיסי - עובדת, אין מי שיחליף אותה בחור 26 - מעדיף לבלות בקמפוס סידי - יש לו יום הולדת לחבר שלו את השאר אני מפילה עלייך אני ניסית ואף אחד לא זז. יום נפלא מתוקה באהבה ריקי

golem

New member
היי ג´סי ../images/Emo24.gif

LONG TIME NO SEE מה שלומך???? לא אמרו לך שבהריון לא עובדים קשה???!?!?!? מה זה צריך להיות
בשבת אני לא יכול להגיע אבל יש לי אישור של האחראית הראשית פה - גברת @@ שצועקת פה על כולם מהבוקר (סתם ריקי סתם
) ובינתיים אחלה המשך יום שבעולם!!!

@@

New member
עזראאאאאאאאאאא

תודה רבה, ממש תודההההההההההההההההההההההה אני צועקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נראה לךךךךךךךךךךךךךך ממש פגעת בי סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עליך נשיקות וחיבוקיםםםםםםםםםםםם באהבה ריקי

mariana

New member
אני באהאני באה

מה שלומך אמא קטנה? אני הראשונה שניכנסת לבית של ניקולי לעשות לה בלאגן כמובן אני עם ריקי, היא אמרה שהיא באה לאסוף אותי.(כאילו אני אמרתי) חולה עלייך

יו...../images/Emo41.gif

איזה כיף זה לעצב חדר של תינוק...בעצם איזה כיף זה לעצב בית חדש...
רק שתדעי לך שהחדר שלי היה כבר בכל צבע אפשרי-לבן, אפרסק, ורוד עתיק, ורוד בייבי, צהוב פסטל...עכשיו הוא סגול...ואישית זה הצבע הכי כייפי. כ"כ מרגיע. מצטערת על "ההברזה" ביום שבת..אבל זה לא ממש הברזה- כי אם הייתי יודעת קודם לא הייתי נותנת משמרת. איזה כייף לך ששנה הבאה באמת תהיה לך סיבה לחגוג את יום האם?!?
המשך יום מקסים...

למעלה