שלומלוםםםם

Prince Yoni

New member
שלומלוםםםם../images/Emo13.gif

היי שוחרים שלי
מה המצב? איך עבר השבוע הראשון? אצלי עבר ס99ה, שמחתי לראות שוב את חבריי משנה שעברה - היה סבבה, חוץ מהחום הנוראייייי
שמחתי גם להכיר את גברת - "לא שם עליי"(השם החדש שלה), תגידי מה נסגר
אלתית שלנו
המערכת שעות פשוט נוראיתתת כל יום עד 5 ויום אחד עד 6 קולטים
גאדדדד פליזז הלפפ מייי אה וגם עוד נוהל חדש ו"דנדש" להצדיע למדריכים בחמד"ר בכניסה - בולשיט מה אני חייל?? דמט עם המדריכים האלההה!!! אז החדשים שיהיה לכם אחלה השבעה! סופ"ש נעים לכולם

הייי לך :) מה המצב?

חחח...איך עבר השבוע הראשון? בעעע..... לא רק המערכת שלך על הפנים,גם שלנו....:( כל יום עד 5 ו3 פימים בשבוע מתחילים בשעות 0!!! ותבין מפציצים אותנו בשיעורים:( להצדיע בחמד"ר? הם כולה רבטים? ואט דה פאק?? אצלינו ברוך השם אין אתזה.... רק התורנויות.... אוף..... כל כיתה תעשה תורנות של שבוע בין השעה 2 עד 5 פעמיים בשנה.... יעני איזה קירעה... בנוסף לכל הנקיונות שיש לפני טקסים והכל.... ועכשיו חזרנו למתכונת הישנה.... אין מנקים... כל כיתה אחראית על קומה,ועושים ספונג'יה בכיתה כל יומיים ובקומה פעם פעמיים בשבוע.... :(

גם לנו היה את הנוהל הזה

והוא שרד בדיוק שבוע וחצי. לא בגלל שביטלו אותו, עד סוף השנה היה אתהשלט שצריך להצדיע, אלא שפוט שזה גווע. אף אחד לא הצדיע וזהו. דכה, נעלם, נגוז, נמוג כלא היה.

יוני../images/Emo185.gif../images/Emo26.gif

ביום שאני אהיה "[URL='target=_blank']שוחר שלך[/URL]" אני מעדיף קודם כול להיות מתחת לגלגלים של הרכבת.. ושלא תעיז אפילו למחוק לי הודעות
נמאס לי ממך, עוד הודעה אחת מחוקה ואני מתלונן לתפוז

למעלה