שלומי44-חופשי

שלומי44

New member
שלומי44-חופשי

13/01/03 יש כמה משחקים עם ההברות, סתם שתדעו... שלומי44/חופשי נקודת פתיחה, מוצא, כמו ה-N במצפן אין לדעת ת´עתיד, מה הגורל צופן מין סוג של ראשית מסע, בניית תאים מחדש טעם החיים מתוק, כמו תפוח בדבש האשליות מתנפצות כמו שבברלין החומות מין סוג של תהליך חוזר חלילה, לומד מטעויות מנסה לשמור על קשב אך לא עומד בקצב פגיעה קטנה ולא מזיקה, פתאום מגרה את העצב ואני דורך במקום, מנסה להפנים ולהבין איך לאחר שנים קריסה טוטאלית, של מערכת העצבים בעיה לא מסובכת, קלילה, קלה כמו נוצה נהפכת-מתגלגלת, לשביל ללא מוצא כל הסיבות לקשיים, אי חופשיות עצמית שנובעת בעקיפין מכך שת´תקוות אני משמיט לאט כמו במאזניים, נוצר במוחי האיזון רגש, מחשבה, פיפטי-פיפטי, נקלט בראש הכיוון. פזמון: מיוני שמונים ושבע עד ינואר אפס שלוש, הסתיים המשחק, ששמו היה לחשוש לא מוכתב מאחרים, בעצמי שולט בהגה מייסד העצמאות, צועד בראש עם הדגל. מחזור הגורל נפסק, הגלגל עצר מלכת לכל אורך הדרך, המחשבה כתף תומכת במקרה שכבר נתקל, לא מבצע ת´שגיאה ממשיך קדימה לא מביע, סוג של תמיהה ליקוט שביב מידע, מוכנס לרפרטואר שבזכותו בעתיד, אני מטעויות נשמר מתנתק מהקן, עף, חלף לו הגוזל לאט מסתגל אל החופש, שממני נגזל עכשיו אני חופשי, לא מופשט, זה מוחשי דף חלק-חדש-לבן, נקי התיק אישי באוקיינוס הגלובלי, לבד אני משייט רגשות מתפרצים, עמוק מהלב לעט תהליך של שאיפת חמצן,אולי פוטוסינתזה בסוף אני אפיץ בעולם את התזה, שכשבנאדם כלוא בתוך ארבע קירות ודלת מחשבה, אמונה, תקווה, הנוסחא הזאת פועלת... פזמון: מיוני שמונים ושבע עד ינואר אפס שלוש, הסתיים המשחק, ששמו היה לחשוש לא מוכתב מאחרים, בעצמי שולט בהגה מייסד העצמאות, צועד בראש עם הדגל... תגיבו אנשים:)

Stinkin Fish

New member
בונא - ממש טוב!

הזכיר קצת את הצל בליריקס, זאת אומרת שזה ממש טוב! אהבתי, באמת, ואני לא רואה שצריך לשפר משהו מסויים, אבל אם כן, קטונתי. בכל מקרה, בגלל שהשורות קצת ארוכות אני רואה את זה מתלבש טוב על ביט איטי כזה, שיר עם מסר. ד"א, מה קרה ביוני 87 (חוץ מהיום הולדת שלי...)

rockninja

New member
../images/Emo48.gif אהבתייייייייייייי

כל הכבוד בנאדםםםםםם אחלה של שיר! תמשיך כך!

אחי בגדול אהבתי תליריקס ואת הפלואו

יש כמה מקומות שהייתי משנה קצת בליריקס כדי שזה יכנס יותר חזק למח תשאיר תאייסיקיו נדבר

למעלה