שלומי סבן...

שלומי סבן...

עכשיו, כשראינו את הבנאדם, אפשר להגיד באמת דעה. ודעתי... האיש חי באשליות. היה רוצה להיות הראל סקעת, אולי. הקול שלו כל כך לא דומה לקול של הראל שזה מפחיד. ובמראה... לא. בתור מישהי שיש לה תמונות של הראל, מכל זוית אפשרית, אני יכולה להבטיח לכם, הוא לא דומה לא בשיט. מה דעתכם?

purple rain2

New member
פעם אני ביטלתי את זה מכל וכל

אבל אני חייבת להגיד שאחרי שראיתי את שלומי ביום שני בכ"נ בהחלט התחלתי לראות את מה שכולם אמרו... מבחינת הקול לדעתי הוא לא דומה לו ב-כ-ל-ל, אבל מבחינת מראה יש דימיון במבנה הפנים...

מממממש לא!

לפי דעתי הוא בכלללללללללל לא דומה לסקעתוש והקול שלו-בכלל שונה לגמרי!חוצמזה,תפסיקו כבר להשוות! סקעת דומה לגבסו,אוהד דומה לסקעת וההוא דומה לההוא.... סקעת יש רק אחד!וכדי שתפנימו את זה!

purple rain2

New member
זו דעתי, לא צריך להתרגז.

וסקעת באמת יש רק אחד, אבל זה לא אומר שאין אנשים שדומים/מזכירים אותו...

אין דמיון...

שלומי יותר מחוצ'קן... המראה של הראל יותר עדין... האף של שלומי יותר מחודד וארוך, של הראלי יותר עגול וקצר וזה רק ההבדלים הבולטים.

purple rain2

New member
אוקיי לא אמרתי שהם *זהים*

אמרתי שאני יכולה להבין שאומרים שהוא **מזכיר** אותו... שלומי באמת יותר מחוצ'קן ויותר מזרחי כזה, להראל יש מראה יותר אשכנזי..

מאיפה הוא קיבל אותו?

אמא עיראקית, אבא תימני, והוא נראה כמו איזה אשכנזון קטן ומושלם

or78 האחת

New member
לדעתי,אין שום דימיון

לא בצבע ולשא בשום דבר. ובקול, הוא אפילו לא מתקרב

LM 4 ever

New member
נ"שש

בהופעה של אוהד חיטמן [אם אנ'לא טועה] סקעת ואוהד שרו את "לעוף" ביחד..מישי יודעת על זה משו ויש לה אתזה במחשב?! אני מחפשת כבר שעה=\

האמ.. ../images/Emo60.gif

מעצבן אותי שמשווים את הראל אליו האמת. לא יצא לי עוד לראות את התוכנית של יום שני.. אני אראה אותה בטח בסוף השבוע, ואגיד את דעתי

or78 האחת

New member
השוו כבר חצי מהבני העונה להראל

תמיד משווים לטוב ביותר
אמרו שרועי חיים זינר דומה להראל,אוהד אלישע ועכשיו שלומי סבן. הראל סקעת יש רק אחד!

../images/Emo31.gif

הם לא דומים בשתי אגורות! שלומי סבן יותר דומה לאייל גולן! ואייל מכוער! והראל יפה! אזהם לא דומים בכלל!
אבל עכשיו רציני - לא!!! הם לא דומים!!! שלומי יותר מזרחי כזה ולא שר יפה שכזה... והראל שר יפה, ולא מזרחי (אני מתעלמת מעצם העובדה שקיים כזה שיר "אין עוד סיכוי"), והוא גם כזה אחר משלומי. ושאף אחד לא יעשה השוואות! חוצמזה, גם עם המון מייקאפ ששמו לו (לשלומי) בתוכנית, הוא לא מגיע לרמת הפנים של הראל

נ"ש: גם לכם ../images/Emo163.gif

האתר הרשמי לא עובד
כרגע ניסיתי להיכנס והוא לא עובד... מישהו אולי יודע משהו

למעלה