"שלומי והטיקים"

הלנה

New member
"שלומי והטיקים"

תרגום מאנגלית: MATTHEW AND THE TICS מתוך עלון של האגודה האמריקאית לטוראט – נכתב על ידי ELEANOR PEARL לילדים צעירים – לקחת לבית הספר – לתת לקרא לחברים או לבקש מהמורה שתקריא להם

horeshe

New member
תודה הלנה

זה הגיע בזמן. רציתי לבקש משביק לשלוח לי חומר למורה כיון שנעמה רוצה לספר לחברים בכתה על הטוראט

mazy

New member
היי, אתי..../images/Emo26.gif

יש בעמותה עלון הדרכה מצויין למורים. אני באופן אישי העברתי אותו לצוות החינוכי בביה"ס של בני. מומלץ מאד!!
מזי.

הלנה

New member
אתי, יש פה כמה ילדים שסיפרו

בכיתה ובודאי תוכלי לקבל מהם רעיונות יצרתיים. אני יודעת שאלונה ודני סיפרו בזמנו, יחד עם "הפרפר של נופר" שנכתב על ידי אלי של נופר ובר....אלונה גם הביאה איזה מאפה לכל ילד...אבל זאת אלונה. בכל אופן, חוץ מהחומר התאורטי לדעתי כדאי לקבל רעיונות מהורים. אנחנו לא סיפרנו לילדים כי אצל ערן אין כמעט טיקים וגם לא התנהגויות חריגות אחרות בכיתה. מה שכן סיפרתי לצוות המקצועי, נוסף על המדריך למורה שמזי הזכירה ושגם אני נתתי למורה הכנתי בדף אחד פרוט על כל הסימפטומים של ערן וכצד זה יכול לבוא לידי ביטוי בכיתה.

horeshe

New member
תודה הלנה

מימהילדים יכול לעזור? לנעמה מאוד חשוב להסביר.

אתי היקרה שלום לך.

בת כמה הבת שלך? גיא יכול בהחלט לעזור לה לפתוח את זה בכיתה. הוא נתן ממש הרצאה לילדים והם נשארו פעורי פה. דני ואני בכל אופן העתקנו את הפרפר של נופר בגדול והדבקתי פרפר תלת מיימדי על הבריסטול, נתתי למורה שתתלה בכיתה. הקראנו את השיר לכל הילדים ואת יודעת מה? אחד הילדים שאל אותנו למה קוראים לזה הפרפר של נופר ולא הפפר של גיא. לאחר הקראת השיר דברנו עליו, ונתנו דוגמאות מהטיקים של גיא. כל ילד קיבל סימניה שקניתי בעמותה שבצד אחד יש את השיר ובצד השני פרטים על העמותה והתסמונת. באמת הכנתי עוגוטת אישיות ונתתי לכל ילד ככה בשביל הכייף. אם עזרתי אז נהדר, אם את זקוקה ליותר עזרה, תבקשי. אלונה

סוניה

New member
הסבר לכיתה

אלונה שלום בני בן 6 והוא בכיתה א באיזו כיתה הבן סיפר לילדים.

horeshe

New member
אלונה המון תודה

בודאי שעזת. העתקתי את הפרפר של נופר.תשמעי משהו נהדר. לנעמה, שחגגה 11 יש חברה נהדרת ונעמה השכילה לשתף אותה. היא קנתה לנעמה מובייל של פרפרים. במיוחד לאחר שקראה את השיר. נפלא נכון? עכשיו נתת לי רעיון להמשך.להתראות אתי

../images/Emo45.gifבדיוק נזכרתי איך...>>

בכיתה ג' המורה שלי הקריאה את השיר לכולם ואח"כ אני עמדתי מול כל הכיתה ועניתי על שאלות שתלמידים שאלו. (משהו שמסופקני אם הייתי יכולה לעשות כיום)...

הלנה

New member
נופר ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שזה לא היה קל גם אז. כל הכבוד לך וכל הכבוד לאמא המוכשרת שלך שכתבה את השיר שמלווה את כולנו לכל אורך הדרך

למעלה