שלומית מול ש"ל

tala8

New member
שלומית מול ש"ל

שלום, אני עכשיו בתהליך מילוי הטפסים ונרשמתי לשתי העמותות שלומית וש"ל. רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן (התנהלות/יושר/תנאים...) ואיזו עדיפה. מישהי מתנדבת דרך ש"ל? כי כמו שזה נראה לי מרפרוף בפורום כולם פה בשלומית... אשמח לקבל חוות דעת.. תודה רבה! טל

את לא תוכלי להירשם לשתי עמותות...

כרגע את כנראה מתלבטת, אבל לדעתי אין מצב שיש שני תיקים בשתי עמותות. אני לא אובייקטיבית, ולא אלכלך על עמיתים. סך-הכל, בשני המקומות נעשית עבודת קודש וניתנת אפשרות לעשות שירות לאומי. אבל שימי לב שרוב משתתפות הפורום אכן בשלומית, וכנראה יש סיבה לכך, לא? אני לא רוצה ללכלך, אבל באופן עקרוני, ש"ל הרבה פחות מאורגנים משלומית, לא תמיד מקבלים משכורות בזמן, ההתנהלות בעמותה היא די מבולגנת, ויעידו על כך המשרתים לשעבר. אחת הסיבות לכך היא היותה של ש"ל עמותה חדשה, אבל אני העדפתי ללכת אל המוכר והידוע.

tala8

New member
נרשמתי לשתיהן..

ועוד לא קיבלתי תשובה מאף אחת. יש סיכוי שבעמותה אחת ידעו שנרשמתי לאחרת ולהיפך? זה בכלל משנה משהו? פשוט בגלל שגם ככה זה אמצע שנה והסיכוי שלי למצוא מקום טוב קטן העדפתי להירשם לשתיהן כדי להגדיל סיכויים... דרך אגב - איפה את עשית ש"ל? שוב המון תודה!

אל תזקיני אותי כל-כך מהר! ../images/Emo13.gif

לא עשיתי ש",ל אני התחלתי רק לפני שלושה חודשים! אני משרתת דרך עמותת "שלומית", במחנה המעפילים בעתלית - אתר שחזור של המועצה לשימור מבנים ואתרי התיישבות. לא תהיה לך אפשרות לגשת למיונים במקומות של שתי עמותות, בדיוק כמו שלא תוכלי לבדוק שירות לאומי וצבא באותו זמן, וללכת לאן שתרצי. זו השוואה שגויה קמצ, אבל פשוט שני הדברים לא עובדים במקביל, כשם ששתי העמותות לא עאובדות במקביל. הרי את צריכה לתת פרטי חשבון בנק, לא ייתכן שיהיה לך צוהר למשכורת חודשית בשתי עמותות, לא כן? אני לא יודעת, תשאלי את מיקי.

Mיקי_

New member
חחחחח הרגת אותי עם השורה האחרונה

עד כמה שידוע לי בהחלט אפשר להרשם לשתי עמותות, להתקבל לשירות לאומי אפשר רק לאחת. זאת אומרת לבדוק את התפקידים המוצעים לך באיזה עמותות שבא לך, ולהחליט על תפקיד אחד בעמותה אחת. היא פשוט צריכה לשלם פעמיים דמי הרשמה.

tala8

New member
תודה וסליחה....

זה באמת מה שעשיתי. נתתי את הפרטים לשתי העמותות ושילמתי דמי הרשמה לשתיהן,פשוט על ש"ל בקושי שמעתי חוות דעת אבל בשלומית אמרו לי שתהיה קצת בעיה להתחיל עכשיו לעומת ש"ל שאמרו שאני יכולה להתחיל עקרונית גם ממחר....

אנדריאל

New member
תוכלי אולי לכתוב את הטלפון

של ש"ל, משום מה לא מצאתי בקישורים את הטלפון שלהם. תודה

מה?

אפשר לבדוק צבא ושירות לאומי באותו הזמן ואפשר גם לבדוק בכמה עמותות שבא לך במקביל פשוט בסוף, סופית, תוכלי לסגור רק עם אחת מהן...

Mיקי_

New member
אי אפשר לבדוק צבא ושירות לאומי

באותו הזמן, מהסיבה הפטוה שכדי בכלל להתחיל תהליך הרשמה לשירות לאומי צריך פטור.

למעלה