שלומית והצהרות

EuroSims

New member
שלומית והצהרות

עד כמה שאני זוכר שלומית היא זאת שכל הזמן זעקה ש"לא מפרקים נישואין כל כך מהר!!!" ועוד דברים דומים אז מה קרה - לאן הלכו כל ההצהרות ? ! נראה אידיוטי.

עוד ישנן הצהרות...

אבל מאיה הצליחה להערים על שלומית! באמת לא מפרקים נישואים מאושרים כמו של סמדר ודורון כל כך מהר! אלא שדורון התבלבל בגלל ה-
ועכשיו רוצה להתגרש מסמדר - אהבת לבו האמיתית. אני מתחיל לחשוב שאולי רונה באמת פרצה ליקב... אסור לסמוך על מה שהעיניים אומרות כי אם על מה שהלב אומר... והלב אומר סמדר!

באמת דפוק...

הרי שלומית כל הזמן אמרה שלא מפרקים משפחה ומה היא עושה....אז זה לא מוזר קצת?? - ניבה

99

New member
זה שונה שזה קורה לה

וחוץ מזה יונתן ודורון לא ניהלו רומן שנתיים עם בחורה ואלכס כן ועוד לא רק עם בחורה אחת במשך ה30 שנה יותר שהוא ושלומית נשואים

EuroSims

New member
לא בדיוק!

אבל עדיין - היא שולפת הצהרות היא צריכה לעמוד בהן בגידה זאת בגידה ולא חשוב כמה זמן - מה גם שאחרי 30 שנה זה הדבילי לפרק נישואין - כי אחרי 30 שנה ובגיל שלהם לפרק נישואים ? מילא לפרק אותם כשעוד צעירים ויש עוד סיכוי - אבל זהו זה לא כאילו היא תתאהב במישהו תוליד ילדים - תבנה משפחה נוספת - זהו עד כמה שאולי זה בוטה להגיד, רוב החיים שלהם עברו וזה קצת מאוחר להתחיל לפרק נישואין והכל אגב יונתן גם עשה את זה יותר מפעם אחת - הוא ניסה להתפייס עם גלית ובינתיים שכב עם סמדר איזה בושה

amirbilu

New member
היה גם את הקטע ששלומית ידעה

על הרומן של סמדר ויונתן,ולא סםרה לדורון על זה.אבל שכיונתן ידה על הרומן של אלכס וורדה,שלומית שאלה אותו למה הוא לא סיפר לה על זה,מוזר-לא? אמיר,שחושב ששלומית יודעת רק לדבר אבל לא לעשות אגב עכשיו שהם מתגרשים,מאיפה היא תביא את כל הכסף לצדקה.?

EuroSims

New member
אוי תעשי טובה !!

אהבת לבו האמיתית??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח HAHA I SAY אני ממש לא חושב שזה מה שאתה חושב - אתה יודע טוב מאוד שזה לא ככה (אני מקווה לפחות שאתה לא נאיבי עד כדי כך) רונה באמת פרצה ליקב - אוקיי, תגיד לי זה הרגל אצלך ללכת עם הרעים ? או לא להמציא עלילה חדשה לסדרה? וגם תקן אותי אבל לא נראה שאיזהשהו לב יגיד - נחשה מלוכלכת ורוצחת מתועבת

למעלה