שלומית בונה סוכה

Tinkerblack

New member
שלומית בונה סוכה

שניה לפני שאני נוסעת לי (עוד שעה) ויש לי דיון בשבילכם... אם הייתם עושים סוכה והייתם יכולים להזמין אליה 7 דמויות מן השבט, מי אלו היו? יאללה שהרבה השתתפו הפעם שמעתם?!

מורן 1986

New member
../images/Emo99.gifלקס../images/Emo99.gif

את לקס אהובי
(
להזכירים
בסוכה
ישנים
7 לילות
) חחח
אבל רציני
את
לקס
טרודי
(היא
באה |ליבוק|עם
בריידי
) אלי
ג'ק
(מן הסתם
) פטסי
קלואי
גל

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהמממ ואד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אמבר../images/Emo23.gif אבוני../images/Emo23.gif בריי../images/Emo23.gif (בשביל אמבר../images/Emo3.gif) סלייד../images/Emo23.gif ג'ק../images/Emo23.gif ולא יודעת... הממ... סיבה../images/Emo16.gif../images/Emo35.gif

מיוני

New member
אהה זה קל

ואני עושהכ קאמבק קטן דווקא ששיר לא פה טוב אז אני אביא את וואד אמבר אבוני (בשביל שיהיה מעניין...) לקסי זאנדרה טאי סאן בריידי ורציתי את ברי ו ג'יי שיסתתרו שם אתם סולחים לי על התוספת נכון?! וזה מה שיקרה בסוכת ה"שלום" אז ככה אבוני תעשה פשיטה על הסוכה, זאנדרה וטאי סאן יציגו את עצמן ("היי אני אשתו של לקס-"מה?!" -"אני אשתו של לקס" -"אני אשתו של לקס!!!" %$#%#^ מכות על לקס שיושב שם ובכלל מתחיל עם בריידי שאומרת את המילה הראשונה שלה במבה ואז אמבר רואה את בריי וגם אבוני... הן רצות אליו אבל אז צץ ג'יי טוב ההמשך ידוע.... %$@%$^$ חג שמח לכולם

למעלה