לפני שנה, לפני שנתיים אותו דבר.
ד דורד New member 11/5/07 #17 אבל שאתה אומר לפני שנתיים, זה כאילו אני הייתי גרעינר לפני שנה... וזה עושה אותי זקן! ואני לא מרשה לך..
אבל שאתה אומר לפני שנתיים, זה כאילו אני הייתי גרעינר לפני שנה... וזה עושה אותי זקן! ואני לא מרשה לך..
K kedeman New member 13/5/07 #41 יש עגלה של התנועה אבל... לא באמת נראה לכם שכולם שם יצתעדו אחריה נכון? כל מועצה צועדת בנפרד, בין לבין יש עגלות של כל מני דברים שקשוקים למועצות האיזוריות (עגלות של המועצות, עגלות של חקלאות וגם העגלה של התנועה) ובסוף נפגשים
יש עגלה של התנועה אבל... לא באמת נראה לכם שכולם שם יצתעדו אחריה נכון? כל מועצה צועדת בנפרד, בין לבין יש עגלות של כל מני דברים שקשוקים למועצות האיזוריות (עגלות של המועצות, עגלות של חקלאות וגם העגלה של התנועה) ובסוף נפגשים
I i r i t o o s h New member 12/5/07 #33 תמר רוזן. מכירה? היא גם הייתה גרעינרית בצופר ועידן לפני 6 שנים.
ל לילוש91 New member 12/5/07 #34 וואי איזה מצחיק זאת אחותך?! אני מצופר.. אבל היא בטח לא מכירה אותי הייתי קטנה.. יעני בכיתה ד או ה.. אבל וואי מגנייב...
וואי איזה מצחיק זאת אחותך?! אני מצופר.. אבל היא בטח לא מכירה אותי הייתי קטנה.. יעני בכיתה ד או ה.. אבל וואי מגנייב...
I i r i t o o s h New member 12/5/07 #35 חחחח מגניב XD את אשכרה זוכרת אותה? אני מתה על הערבה :] יש שם אנשים כ"כ טובים.. ממש אהבתי לנסוע לשם.. אבל מלא זמן לא הייתי, אני מזה מתגעגעת...
חחחח מגניב XD את אשכרה זוכרת אותה? אני מתה על הערבה :] יש שם אנשים כ"כ טובים.. ממש אהבתי לנסוע לשם.. אבל מלא זמן לא הייתי, אני מזה מתגעגעת...
ל לילוש91 New member 12/5/07 #37 אני חושבת שאני יודעת מי זאת.. ואת מוזמנת אליי.. תמיד חח ולצופר ולכל הערבה.. באמת חח
I i r i t o o s h New member 13/5/07 #38 חחח תודה תודה :] ייתכן ואני אבוא לבקר בחופש הגדול חברות מעידן, נראה אם זה בכלל יסתדר לי...
I i r i t o o s h New member 14/5/07 #51 אני בת 15 וחצי ו... אני מכירה את סתיו רובין, נופר בראונשטיין ויעל..המ.. שכחתי את השם משפחה שלה.. אני גם מכירה גם די הרבה משפחות והרבה ילדים קטנים...
אני בת 15 וחצי ו... אני מכירה את סתיו רובין, נופר בראונשטיין ויעל..המ.. שכחתי את השם משפחה שלה.. אני גם מכירה גם די הרבה משפחות והרבה ילדים קטנים...
ל לילוש91 New member 14/5/07 #53 אה... ברור יעל וקנין אחותה הגדולה יעני עדי היא אחת החברות הטובות שליי... אממ.. וואי מגנייב..