שלומות.

דוVשה

New member
שלומות.

עקב התמכרות חסרת מעצורים, אני בקריז! עוד לא ירדו לי פרק 15 ו- 16 וראיתי שאנשים פה ראו כבר את 15. למרות שאמרו לי שאם יעבירו לי את הפרק דרך המסנג'ר זה יקח יובלות, לא אכפת לי!!! אני רוצה לראות כבררררררררר =[=[=[ אז, אם למישהו יש את פרק 15 ולא אכפת לו להעביר לי במסנג'ר, אני אשמח. תודה מראש, מיכל.

אוקיי אז בקשר לשליחה.

לפרק 16, עדיין לא שוחרר. בקשר לפרק 15 אני אסביר לך את הבעתיות.. כשאת שולחת קובץ זה נשלח ע"פ מהירות ה upload שלך כלומר להעלות לאינטרנט קבצים. ואם יש לך נגיד מהירות של 1.5 אז זה ישלח על מהירות של 16kb/s בערך ושל 750 מגה בערך זה ישלח על 13kb/s כלומר מאוד איטי ביחס להורדה מהאינטרנט, אפילו מתוכנות שיתוף. הבעיה היותר גדולה היא כאשר מישהו שולח לך קובץ האינטרנט שלו "נדפק" כי זה עובד על הפס רחב שלו, עכשיו מכיון שפרק זה קובץ גדול 350 מגה ולא כמות של נגיד עד 50 מגה לא מומלץ לשלוח למישהו קבצים בסדר גודל כזה באייסקיו , מסנג'ר וכאלה כי לוקח הרבה זמן ומי שנדפק מזה זה השולח שהאינטרנט שלו מושבת עד שלא יגמור לשלוח אלא אם כן הוא לא עושה כלום על המחשב. השליחה היחידה שאנשים מבצעים זה לעלות את הדברים לאינטרנט ואז זה גם איטי אך משתלם כי הרבה אנשים זוכים לזה ואז זה כמו לשלוח לכולם אפילו שזה במהירות איטית. בקיצור זה לא מתשתלם לשלוח את הפרק דרך המסנג'ר, אבל אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעשות זאת ולעזור לך שיהיה לו לבריאות, אני בכל מקרה לא אוכל לעשות זאת, לא אוכל להיות עם אינטרנט כבד בגלל העלאה הרבה זמן, מצטער.

fifaclub

New member
יש לי הורדה ישירה לפרק באתר שלי

שלחי לי מסר וקבלי כתובת.

למעלה