שלומות

gcnet

New member
שלומות

חזרתי מחופשה שלי ושל אבא בפראג היה מאוד נחמד פראג עיר ממש יפה ואני ממליצה לכן לבקר בה {במיוחד עם יש בן זוג להסתובב איתו במקומות הרומנטיים שמה}. אבא דיבר הרבה על אמא והזכיר הרבה את הטיול שלו איתה בפראג מלפני עשר שנים. בסה"כ אבל זה היה לטובה, ככל שמדברים עליה יותר ככה יותר קל להגיד את המילה "אמא" בקול. לא ככה? התגעגתי מאוד =] שמחה לחזור =]

ברוכה השבה

שמחה לשמוע שנהנית... עוד יגיע זמנך לטייל גם עם בן זוג במקומות רומנטיים..
... בינתיים נהנית מזמן איכות עם אביך, וזה נפלא. טוב שחזרת אלינו..

ברוכה השווה ... ../images/Emo6.gif

אני מבינה שהטיול הזה היה משמעותי מהרבה בחינות ... יופי. שמחתי מאוד לשמוע!

gcnet

New member
=] תודה

אתן מצליחות להעלות לי כל פעם מחדש חיוך על הפנים =]

לונה..

New member
או

ברוכה השבה, קודם כל. דבר שני, פראג יפהפיה (ראיתי בתמונות
) ואני שמחה שאבא שלך היה שותף לטיול הזה, ולא רק מבחינה פיזית, אלא גם רגשית. בעיניי הקשר עם אבא הוא מאוד חשוב, רק שלצערי הוא לא אדם פתוח כלל ולא מזכיר או מדבר על אמא הרבה, אם בכלל, כך שבעיניי, ממש זכית וכל הכבוד לאבא. יש משהו מקסים בנושא הזה, של שיתוף בין אב לבת בפרט, ובין בני משפחה בכלל, אני חושבת. סוג של קרבה נפשית נדירה שקשה לתאר אם לא חווים אותה. שמחה שנהנית

ymz

New member
איזה כייף

אני ממש אוהבת את פראג ומתכננת לבקר בה שוב בהזדמנות (במיוחד במבשלת בירה אחת שמאוד אהבתי)

אדומה2

New member
איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

אבא שלי ואני תמיד דיברנו על טיול ללונדון, רק שנינו. היינו בעבר בחו"ל עם אימא שלי, עם אח שלי, אבל תמיד רצינו רק שנינו. לא יצא. הדבר הכי קרוב היה שנסעתי לרומא עם ידיד טוב, וכל הזמן הייתי עם אבא שלי בפלאפון, ובתור אדם שמכיר את רומא מצויין, הוא היה "המפה"- אמר איך להגיע מפיאצה X למוזיאון Y וכו'.... אני קצת מקנאה בך, אני מודה.

למעלה