שלומות..

ע ו ל ם

New member
שלומות..

הייתי עם חברה והשתובבנו.. עובדות מחזור היא סיימה לפני 9-10 ימים.. הבעיה על הקונדום היו סימני דם.. (בחלק העליון) ובתחתונים היה גם דם.. מסקנה זה לא יכול להיות מחזור.. אומנם שיחקתי קצת באצבעותיי "שם למטה".. אך אני מקפיד על ידיים נקיות וציפורניים גזוזות.. הגם שזה לא פעם ראשונה שאנו עושים זאת ורק הפעם יש דם.. חוץ מפצע.. יכולה להיות סיבה אחרת? תודה ריבה..
 

ע ו ל ם

New member
כמה זמן זה כל השינוי הזה?

אם זאת באמת הסיבה.. תוך כמה ימים זה עובר? והאם יש השלכות רפואיות לזה? האם צריך ללכת לרופא?
 
תשובות:

זה יעבור לאחר ימי הביוץ. נשים רבות מאוד חוות דימום קל באמצע החודש פחות או יותר..כל אחת והגוף שלה . אמצע החודש משמעו סביב ימי הביוץ, קצת לפני ,אולי קצת אחרי. לא ידוע לי שיש לכך השלכות רפואיות, אבל אם אתם רוצים להיות בטוחים בסיבה, תמיד אפשר ורצוי לגשת לרופא.
 

ע ו ל ם

New member
אם כך..

כנראה הדימום קשור רק לימי הביוץ ולא בגלל מה שעשינו.. זתו'מרת שזה היה קורה בכל מקרה.. אך העניין, שזה לא קרה לה לפני כן.. יכול להיות שהשתובבות זירזה את העניין?
 
המממ

זה לא חייב לקרות כל חודש,יש נשים שזה חלק קבוע מחייהן,יש נשים שזה קורה להן מידי פעם ובכל מקרה,תמיד טוב לבדוק רפואית את הסיבה במידה וזה חוזר על עצמו,פשוט בשביל השקט הנפשי. השתובבויות מיניות יכולות לשנות את התיפקוד הרמונלי פה ושם-אבל לא בצורה מכרעת למיטב ידיעתי. תלוי גם בגילכם למשל. וכן,סביר שזה היה קורה בכל מקרה בלי קשר לסקס שלכם.
 

ע ו ל ם

New member
תבורכי קונכיינית סגלגלנית..

עזרת לי מאוד בהבנת העניין בשירשור זה.. תבורכי..
 
הריון זו השלכה רפואית?

כי אם עשיתם סקס ללא הגנה ביום הביוץ - הריון הוא אפציה מאוד ריאלית כאן.
 

ע ו ל ם

New member
וכמובן שהכוונה לא הייתה

לההבאת דברים חדשים לע ו ל ם.. אלא להשלכות הרפואיות על מי שכבר חי ב ע ו ל ם, ונושא את הבעיה..
 
אבל האם השתמשתם במשהו?

קונדום? דיאפרגמה. משהווווווו???? כי אם לא - כדאי לחשוב על פוסטינור וכו', סקס בזמן ביוץ די מבטיח הריון.
 

ע ו ל ם

New member
..

בהודעה הראשונה.. כתבתי: "הבעיה - על
הקונדום
היו סימני דם.. (בחלק העליון) ובתחתונים היה גם דם.." חשבתי שראית את שכתבתי.. בתשובתך ציינת עובדה של מה יכול לקרות אם אין קונדום.. חשבתי שאת מציינת עובדה (לאחר שהבנת את שאמרתי..) (ואני כ"כ חושש מהריון.. יותר מכל המחלות ב ע ו ל ם..) עד כדי כך שאני ממש דואג שלא תקרנה תקלות, ואני מקפיד על קונדומים.. (למרות שהכי מיוחד ונעלה זה להתחבר בהשתובבות ככה.. נקי ללא אמצעים וללא מחיצות.. אך.. זה מה שיש..)
 

amazone

New member
חייבת לשאול

מה המצב של הקרום בתולים? לפעמים יש שאריות גם אחרי הפעמים הראשונות
 

ע ו ל ם

New member
האמת.. שאלה במקום.. ../images/Emo45.gif

כבר מעל שנה שהיא איננה בתולה.. כך שאני חושב שאת האופציה הזו פסלנו..
 
אם היא לוקחת גלולות בעלות מינון

נמוך יתכן ומה שהיה לה זה דימום בין ווסתי. כדאי להתייעץ עם גניקולוג.
 
למעלה