שלומות

Valermos

New member
שלומות

קוראים לי רון, אני בן 16 ולפני שבועיים ומשו עברתי מישראל לקליפורניה. עד עכשיו אני והמשפחה שלי גרנו בבית של חברים שלנו בלוס אנג'לס, אבל ביום רביעי הקרוב אני סוף סוף עובר לבית שלנו במקום שנקרא Oak Park, שהוא ממש מחוץ לוואלי. אז בואו אני יספר קצת על עצמי.. אני חולה מטאל וכל מה שקשור למטאל, אני מנגן על באס, אוהב לצייר (רק כשמשעמם) ואני מסוגל לאכול אוכל סיני לארוחת בוקר, צהריים וערב. ותודה לאל יש לי אנגלית ללא מבטא :) היום היה היום הראשון שלי בבצפר, Oak Park High school, והכל היה סבבה למרות שברוב המקצועות שמו אותי עם ילדים בכיתה ט' (!!). היועצת אמרה שהיא תעלה אותי לרמות יותר גבוהות אבל אני בטוח שזה יקח לאמריקקים האלה ים זמן. לפחות האנשים פה בבצפר נחמדים. קיצר, אם מישו פה רוצה לדבר, אני ישמח כי אני די משתעמם פה בנתיים. ביי ביי

lol lypop

New member
וואו איזה שם מדהים!

גם לי קוראים רון <חחח> אבל אני בת, גרה בויקטוריה , קנדה, בעוד שניים גם בקליפורניה , ללמוד. אני מקווה שתהנה באמריקה ושיעלו אותך לי' או י"א <איזה כיתה אתה באמת?>. אני אשמח לדבר...אבל עוד מעט יתחילו הפינלס <finels> אז לט יהיה לי זמן
שיהיה לך יום נהדר!!

Valermos

New member
וול...

אני בעיקרון בי"א, אבל הטמבלים האלה תקעו אותי באנגליש 1 שזה הרמה של כיתה ט', וככה גם אלגברה ומדעי הארץ וספורט. מה שהולכים לעשות לי זה להוריד לי את ספורט (כי יעני למדתי כבר בישראל ועברתי), להוסיף לי אומנות, להעלות אותי לאנגלית 4 ובנתיים להשאיר אותי באלגברה 1 (שזה טוב כי אני מסריח במתמטיקה). אני מקווה שכל העסק הזה יקרה מהר.

To4Ka

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני מקנדה ריצ'מונד
מתי עזבת את הארץ?

Valermos

New member
לא מזמן

הגעתי יומיים לפני שהתחילה חופשת קריסמס...

CosmikDebris

New member
קשוח?

מטאל זה מגניב. ובלי קשר התעוררתי היום ב4:30, איזה באסה. וואלה, קליפורניה. אולי אני ילך ללמוד שם. ואגב, אמריקאים זה עם דפוק.

noachips

New member
ברוך הבא..

אני קצת יותר קטנה... בת 14 וכמה ימים.. אמ.. שמי נועה.. ועוד 10 ימים אני טסה לגור באוסטרליה...

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifוואי אוסטרליה מקום שווה../images/Emo70.gif

גרתי שם לפני שנתיים..המקום הכי מדהים שאיי פעם הייתי שם והאנשים שם ממש אחלה
געגועים
איזה עיר תגורי

liat tal

New member
וואו! אוסטרליה מדהימה!!

לא היתי שם... אבל מסיפורים ותמונות- יש לי משפחה שם, הבנתי שהיא מדהימה! אני ממש ממש רוצה חהגיע לשם... ושיהיה לך מעבר קל!

Valermos

New member
וואי!

הרגע גיליתי ש Motley Crue האגדיים יוצאים לסיבוב בארה"ב וב23 ל3 הם מגיעים ללוס אנג'לס! זה יהיה אדיר! לאור העובדה שאני לא עושה כאן כמעט כלום חחח. חובה ללכת.

למעלה