שלומות!

Dr Spock

New member
שלומות!

אני חדש פה בפורום, נראה נחמד, אנשים חביבים, אפשר להשאר? (זו שאלה רטורית אם לא הבנתם אבל תענו בכל זאת...
)
אז שניה לפני שאני מתנחל בסלון שלכם ועושה שיחות חוץ למולדביה רציתי לדעת: על מה לעזאזל הפורום הזה? זה פורום בישול לאנורקטים? פורום לדייגים עם מחלת ים? פורום מועדון מעריצי פרופ' מיכאל הר סגור? פורום תמיכה נפשית לטרוצקיסטים סוציומטים? פורום גינון בונזאי לקטועי ידיים? פורום עיצוב פנים של בורות ביטחון? פשוט רציתי להבין במה מדובר...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאהלן אהלן ד"ר...איך הבריאות../images/Emo35.gif

הכל בסדר
יופי... טוב הוחלט כי אתה נשאר כאן רק בגלל ה-
כאלס התקבלת ריטרו...עם כל הזכויות, תתחיל להתנחל. עכשיו תגיד לי ...ככה יפה לצחוק עלינו
עד עכשיו אנו לא הצלחנו להבין, ואתה בא מציץ מהחלון, ורוצה תשובות, מאיפו נענה לך על רגל אחת, שב קצת תתרגל, תראה השאלות יקבלו תשובות מאליהן...
ברוך הבא.

Dr Spock

New member
../images/Emo3.gifיוו, תודה על ההזמנה ../images/Emo24.gif

אבל קצת מאוחר מדי, אני כבר אוכל לכם מהדייסה וישן לכם במיטה.
אז אילו זכויות אני מקבל? חנייה? משרד פינתי? מזכירה? אוטו מנהלים?
שיו, כבר כיף לי כאן!

elninyo

New member
../images/Emo19.gifחבר'ה מה העיניינים../images/Emo35.gif

אתם שניכם הייתם שותפים בח' נקיון או משו כזה וזה לא הצליח כל כך
לא שרוצה להתערב בעניינכם, אך נזרקו כאן מילים חזקות ומודגשות, אם אומרים לבן אדם אין סוס עץ...אז באמת אין סוס עץ. אבל לעזאזאל מה שייך סוס לספונג'ה
אם הוא עייף הוא יכול לישון, יתאושש ויתחזק. לא הייתי כאן.

novemberain

New member
תגיד, איש,

אתה לא מכיר את חברת הנקיון המובילה? אפילו יותר מיעקובי כל מוצר בום! אפילו יותר מסנו (יש להם ת'מוצר המבריק הזה, 'סנו ג'יזל', הוא נראה מצויין, היה חברה של שחקן הוליוודי נחשק)! אפילו יותר (חבר'ה, תעזרו לי פה, אני לא מכירה עוד בחרות!
). לא משנה אז עכשיו יש חברה חדשה - 'ד"ר ספונג'ה', היא עומדת להכנס לשוק באופן אסרטיבי ביותר, פורומים, פליירים, עלונים, מודעות, הודעות, לוחות, רצפות, ריצופים בלה בלה בלה. ואין לנו מה לעשות נגד זה, זו השתלטות שלא תראה כמותה, ד"ר ספונג'ה באוכל, בסדינים, במצעים, בציפיות (היי! שלא יהיו גבוהות מידי), בתחתונים (במיוחד שם), במזוזות, בחולצות, במכנסיים, בסירים, במחבתות, במחבטים, בשעוני סטופר, במחשבונים, דאודורנטים (אני חושבת שאיבדתי את הנקודה...) אז מה שאלת? "הי, מה העיניניים?" אני בחיוך עונה לך: "שום דבר"

Dr Spock

New member
ואיפה כולם?

רק אנחנו פה? מה, האחרים לא קיבלו את ההזמנות למסיבה?

novemberain

New member
מממ....ההזמנות,

זה המעטפות שנתת לי? כי מממ... זה לא המעטפות, נכון? כי כי כי... מממ... מממ.... אני מצטערת, אבללללל תרמתי אותן לחוג אוריגמי במתנ"ס הקהילתי, אתה לא כועס, נכון? נכון? נכון?
אני לא טיפוס רע! יש לי נשמה טובה - באמת! אפילו היום עצרתי לילדים, כשהם רצו לחצות את הכביש, אפילו ירדתי לבדוק לאישה המבוגרת, אם הבית מרקחת פתוח (תקראו את המשפט עד סופו והוא ישתמע טוב [סוטים!
]) שלא תעלה ותרד חלילה פעמיים, אפילו עזרתי לאמא! אפילו תרמתי את המעטפות למתנ"ס הקהילתי (אה, בעצם, זה מה שהפליל אותי, או את רוג'ר רביט, או לא יודעת, אבל נכון שג'סיקה יפהפיה?)

למעלה