שלומות !!

שלומות !!

טוב אז קודם כל אני ממש מקווה שאתן זוכרות אותי ... מידי פעם אני קופצת לבדוק מה קורה עם הכל וזה. עד שאני בכלל זוכרת עם להיכנס לפורום אז אין לי בכלל זמן .. חחח אז ככה: העונה ה-6 היא העונה האחרונה? כי אני מאבדת כבר את עצמי לפני חצי שנה אמרו לי שהעונה ה5 היא האחרונה .. אבל עכשיו יש את העונה ה6 שד"א אני עוקבת אחרי כל פרק ופרק :) ממממ טוב שיהיה שבוע טוב לכולם ... בשורות טובות והכל .

Ayelet 363

New member
שלום :]

אני לא זוכרת אותך, מצטערת, אבל הצטרפתי לחלוטין רק אחרי שראיתי את הפרק האחרון בעוה החמישית (קודם אמנם הייתי סמויה מלא זמן, אבל משום שלא כתבתי לא באמת הכרתי פה אף אחד ממש לפני... אלא רק אחרי שהתחלתי גם לכתוב). הממ... אני לא בטוחה אם זו העונה האחרונה או לא. נקווה שלא... ובכל אופן- אני איילת, בת 18 מחיפה. נעים להכיר אותך, ואני מקווה שהפעם תישארי בפורום ותגיבי בתדירות יותר גבוהה!

yifat222

New member
שלום

האמת אני בפורום הזה מעט זמן אז אני אין לי מושג מי את, אבל תרגישי חופשי להכנס, להגיב ומה שבא לך. אז ככה: העונה החמישית הייתה אמורה להיות האחרונה, אבל רשת CW החילטה לחדש את על טבעי לעונה שישית. בקשר לכל דבר מעבר לזה, כלומר עונה שביעית, עדיין לא ידוע כלום למרות שיש שמועות שאולי גם את נקבל, אבל נחיה ונראה. שבוע טוב ונהדר שיהיה לך.

אופס שלח לי בטעות

אני זוכרת את הכינוי שלך במעורפל..נייס טו האב יו באק!! ונכון לעכשיו וללא הפתעות נוספות, כן עונה 6 היא האחרונה

למעלה