שלומות :)

שלומות :)

היי.....אני מתכננת ללכת ביום חמישי להופעה של אביתר בזאפה.... אז רציתי לשאול מניסיונכם העשיר כמה זמן לבוא אחרתי הפתיחת דלתות אם אני רוצה להצליח לפלס דרכי לשולחנות הקדמיים. תהיו כנים :p סמד שמתרגשששששת אחושרמוטה שהיא הולכת להופעה האחרונה בסבב הופעות :)

ושאלה אחרונה

לא בדיוק הבנתי את הקונספט של הסבב הופעות הזה. זה הופעה על האלבום השלישי שלו? זאת אומרת, איזה שירים הוא יבצע בהופעה?

TEENAGER1

New member
הקונספט הוא בעיקר אינטימיות

מה שאומר שבניגוד לסיבוב ההופעות הקודם שהיה עם להקה - בהופעות הללו אביתר מופיע רק עם נגן אחד (אמיר צורף, גיטריסט-על שגם יפיק את האלבום הבא שלו). יש בהופעה שירים מהאלבום הראשון ומהאלבום השלישי, 3-4 שירים מהאלבום שהוא עובד עליו עכשיו, קאבר או שניים ופיוט. אם את מעוניינת לדעת בדיוק את הרשימה - את יכולה לבדוק בארכיון סיקורי ההופעות של הפורום, תחת "מאמרים", יש שם סיקורים שכוללים את הפלייליסט המדויק.

איזה כייף:)

אז אני באה מוכנה. מכירה טוב טוב את האלבום הראשון והשלישי :)

../images/Emo207.gif אם כבר מדברים על פלייליסט

יש סיכוי כלשהו שהוא יבצע את עטור מצחך ו/או חתונה לבנה?

TEENAGER1

New member
לא ממש..

לגבי "עטור מצחך" התירוץ הקבוע שלו זה שהוא צריך את יונתן רזאל איתו (כן בטח, גם בהופעה שהוא אירח את יונתן צעקו את זה והוא פשוט התעלם בחינניות
). ואת "חתונה לבנה" לא ניסיתי לבקש (ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה בדיוק ביום שזה יצא לרדיו, כך שתיארתי לעצמי שאם אני אצעק את זה אנשים לא יבינו מה אני רוצה ממנו), אבל משום מה קשה לי להאמין שהוא יעשה את זה. תשמע, תמיד אפשר לנסות, מי יודע - אולי הוא יהיה במצב רוח טוב במיוחד לכבוד חנוכה ויחליט לצ'פר אתכם. או שלא

אני עומד שורה ראשונה וצועק לו שיעשה

את עטור מצחך. עד שהוא יקשיב לי. אני אחפור לו. אחפור לו כמו שלא חפרתי לאף אחד בחיים שלי (ותאמינו לי שאני בנאדם חופר, היו אנשים שהיה בא להם לזרוק אותי לים אחרי כל מיני קטעים). הוא בסוף יעשה את זה

אני מצטרפת אלייך!

וגם את חתונה לבנה, ודיר באלק הוא לא עושה את חתונה לבנה! יש לי תגבור של רינגו ועוד שתי בנות + חיימקה במידה ונפגוש אותו לפני שהוא יעלה, אני לא אתן לו לזוז לפני שהוא יבצע את חתונה לבנה

ringo rulz

New member
למה את חושבת שיש לך גבור שלי?

אני בכלל לא אוהב את חתונה לבנה.לגבי עטור מצחך זה סיפור אחר

או שהוא יזרוק אותך לים ../images/Emo6.gif

אני שונאת שעושים את זה! תן לילד לבחור מה הוא רוצה לבצע ומה לא בהופעות שלו!
כל הבקשות האלו מהקהל בצעקות גורמות לי תמיד להרגיש שאני אצל עינת שרוף או יוני רועה או משהו.. ואין לי שום דבר נגדם, אני מתקשה רק עם הז'אנר
לא, אבל באמת, הקטעים האלו נותנים אווירת חפלה נוראית.. אלא אם כן האמן שואל ומבקש הצעות למה לישיר ואז בכיף, אחרת הוא גם ככה לא יעשה את זה, אז למה סתם לייצר מיגרנות לחצי עולם? אף פעם לא הבנתי את זה..

TEENAGER1

New member
אני דווקא לא נגד בקשות מהקהל באופן גורף

כבר יצא לי לראות הרבה מקרים שצעקות מהקהל הביאו את האמן לבצע שיר שסתם ככה הוא לא היה מבצע, גם בלי שהוא עצמו ביקש הצעות. זה כיף וזה מגניב, ואני לא רואה בזה משהו רע, להיפך. אבל יש הבדל גדול בין בקשה ידידותית שמגיעה מתוך אהבה לשיר מסוים שלא בוצע, לבין ללחוץ על אמן לשיר שיר שהוא לא רוצה (ע"ע תאטרון רוסי ואקדח), או לנסות להכריח אותו - וחוץ מזה, זה פשוט לא יעבוד אז חבל על המאמצים

אני בטראומה מזה..

וכן, היא קשורה לע"ע שהרגע ציינת..
זה נראה לי כמו חוסר כבוד בסיסי של אדם למי שעומד מולו.. במיוחד במקרה הזה אבל גם במקרים אחרים.. לדוגמא (ואני נותנת אותה רק כי היית איתי רק שם אז תדעי על מה אני מדברת..) בהופעה של מאיר שהיינו בה יחד המה-שזה-לא-יהיה שהחליט שהוא צריך להטריף לכולם את השכל כדי שמאיר ישיר את "את שומעת".. אם לא היינו מצטרפות והופכות את זה לסוג של בדיחה מעודנת עם "תמיד כמעט" זה היה די נוראי..

TEENAGER1

New member
אני לא בעד להציק

אבל כשאני חושבת על זה, אפילו אם האמן לא ישיר את השירים האלה בסוף - זה יכול להיות נחמד ומביע הערכה. אני כמובן לא מדברת על שירים שהאמן לא רוצה לבצע יותר (ע"ע..), אלא פשוט על שירים שהוא לא מבצע בדרך כלל. מאיר זה דוגמא מצוינת, כי יש לו נטיה ללכת על השירים היותר מוכרים בהופעות (למרות שהוא בהחלט במגמת שינוי לאחרונה). כך שאם מישהו פתאום צועק לו "ציורים בחלון" או "בן חמש" או משהו, יש בזה משהו יפה.. וממה שראיתי הוא בדרך כלל מגיב בחיוכים על הצעות כאלה, גם אם הוא בוחר לא לקבל אותן... בקיצור, אני בעד לבקש כל עוד לא מדובר בשירים שהאמן מסרב לבצע מבחינות שאינן טכניות (
), וכל עוד הבקשות לא הופכות למשהו מעיק שמפריע גם לאמן וגם לקהל.

וואו, בנאדם

אני לא חושבת שמישהו באמת היה רציני לגבי זה
זה נאמר בהומור מוחלט, מבחינתי לפחות. לא מתכוונת לצעוק לו ולא שום דבר, רק להנות ולהשתדל לא לצרוח מרוב התרגשות (מה שקורה לי כל השבוע בינתיים).

Evi Virus

New member
גם אני! רק שאצלי זה מלווה במחיאות כפיים

כמו ילדה מוגבלת

למעלה