שלומות ! =]

Loosha

New member
שלומות ! =]

אני חדשה ישנה וחזרתי לרגל יציאת הספר :) מקווה להתקבל באהבה.. P: ד"א, אני ממש מתלבטת אם לקנות את הספר באנגלית או לחכות (בעעע!) לעברית, שמעתי שהרמה ממש גבוהה בספר הזה, זה באמת ככה?.

ברוכהבאה!../images/Emo24.gif

תמיד שווה יותר לקרוא את הגרסא האנגלית - היא גם תשפר את ההתמצאות שלך בשפה (והיה אם אכן תיתקלי במילים שאת לא מכירה מדי פעם, תמיד תוכלי לבדוק ולהכיר אותן), גם תגיע אלייך מוקדם יותר ותקטין את סיכון החשיפה שלך לספוילרים, וגם תמנע ממך היכרות לא נעימה עם תרגומים זוועתיים כדוגמת "חיז"ל"
בהצלחה!

Guid

New member
תרגום זוועתי?!

חיז``ל זה פשוט מגניב! נכון שזה לא אינפרי, אבל לא נכנס לקטנות... גם הpensieve של דמבלדור הפך ל`הגיגית`. זה תרגום מעולה!

uw213

New member
הרמה ממש לא גבוהה

גם אני התלבטתי הרבה אם לקרוא את זה, ולהתפעתי גליתי שזה ממש לא קשה. כלומר, אני לא מבין כל מילה, אבל את הרעיון הכללי. למרות שיכול להיות בגלל שזה הגרסא האמריקאית, יכול להיות שהבריטית יותר קשה. זה גם צאוד משפר את האנגלית, תוך כדי לומדים מאות מילים חדשות. זה גם שפת המקור, וקוראים חצי שנה קודם.

Ronis13

New member
השפה לא קשה בכלל

אם את טובה באנגלית אז בכלל, תקראי אותו באנגלית. אני קורא באנגלית ואני מבין פחות או יותר מה קורה שם... אם את רוצה לקרוא בעברית, תחכי עד סביבות דצמבר.

למעלה