שלומות

שלומות ../images/Emo13.gif

חיפשתי קצת את השאלה, לפני ששאלתי, אבל לא מצאתי, אז סילחו לי על פתיחת הודעה חדשה. כפי שחלקכם ודאי יודעים הבוחנים בעיצומים. היה לי היום טסט [ראשון], ורשמית אני אקבל תשובה רק מחר. רק מה? היה כתוב שלעוברים תיתנן תשובה מחר, ומורה של חברה רמז לי שאם נכשלת אתה יודע על זה עוד באותו היום. למישהו יש אולי מידע בנושא? מישהו שעשה ונכשל, ושמע על זה עוד באותו היום? הלך לי טוב, ולא נאמר למורה שלי שנכשלתי, אבל כבר שמעתי על כאלו שהלך להם מצויין והם הוכשלו על כלום. בינתיים אני כמו פקעת עצבים [ועוד יש לי מחר מבחן בפיזיקה...]. אשמח לקבל כל תשובה
.

adidas88

New member
כעקרון זה נכון

אבל אף פעם אי אפשר לדעת....לרוב זה עובד... תכין את עצמך לעובר אבל תהיה בטוח שעד שהרישיוןלא אצלך ביד אתה יכול עדיין להיכשל.... בהצלחה

adidas88

New member
סליחה../images/Emo140.gif

אין לי מושג למה כתבתי בלשוןזכר....מצטערת... ובהצלחה מחר בפיזיקה

201002

New member
עזבי אותך מסיפורים...

חכי למחר ותדעי... אין כזה דבר שלנכשלים מודיעים באותו יום ולעוברים יום אחרי! זה ממש שטויות..! אני ידעתי באותו היום שנכשלתי, וידעתי גם באותו היום שעברתי! זה לא קשור... אבל זה שונה ממקום למקום! ולכן אני ממליצה לך שתלכי לישון עכשיו ומחר בבוקר תקבלי תשובה מהמורה שלך - גם אם עברת וגם אם נכשלת... מקוה בשבילך שבעברת! בהצלחה רבה! לילה טוב!

m o s h 1 0

New member
אז ככה...

אפשר לדעת באותו יום - אם לא הולך טוב, אם קיבלת ברקס או נגיעה בהגה וכו'. אם את מרגישה שהלך לך טוב אז מצויין. בנוגע לכך שאמרת שיש כאלה שהלך להם מצויין ונכשלו - יש דברים שהטסטר שם לב אליהם ואנחנו לא. בדר"כ הטפסים של הטסטים מאותו יום חוזרים למשרד הרישוי ביחד (לא בהכרח באותו יום, בגלל העיצומים.) טופס שחוזר - הוא טופס נכשל. את יכולה לשאול את המורה שלך אם טפסי הנכשלים חזרו ואם שלך לא ביניהם, יש לך סיכוי די טוב לעבור. לא כדאי לבנות על זה במאת האחוזים, כי כבר קרו מקרים שהטופס הגיע לידיים הלא נכונות ואח"כ חזר למקום הנכון. במקרה שלי למשל, הטופס לא חזר וחיכיתי 5 ימים לתשובה. אסור היה לפתח ציפיות.... בסופו של דבר הגיעו הרשיונות המודפסים ושלי היה ביניהם. אם הטופס לא חוזר, מחכים לרשיונות המודפסים וזה הסימן הסופי שעברת. בהצלחה בתוצאות ובמבחן בפיזיקה!

א. תודה ../images/Emo13.gif

ב. בקשר לברקס ונגיעה בהגה - לחברה טובה שלי נגעו בהגה והיא עברה. זאת שעשתה איתה קיבלה ברקס ברמזור אדום ועברה גם. זה הכל עניין של גישה ומזל. יש טסטרים שמחמירים בטרוף, ויש את אלו שיודעים להבדיל בין טעויות של לחץ וטעויות של חוסר ידע או חוסר שליטה. כנראה שנדע מחר...

למעלה