שלומות! D:

DragonMage

New member
שלומות! D:

עלה בדעתי רעיון חביב D: כיוון שכולם שוקלים להיפגש ולהכיר והפורום זאת אולי הבמה הכי פתוחה בעולם.. אולי שנעשה אשכול מסנג'ר? (אני חושב שניתן לזיקו את הכבוד?) יכול להיות נחמד D: בעד\נגד?

ז י ק ו

New member
בוקר טוב

רעיון מצויין..
בעבר היה לנו רשימת איסיקיו.. אבל הורידו את האתר ואיתו כל הרשימה..
אז אני מתחיל.. הנה גם המסנג'ר וגם מייל שלי: [email protected] ומה אתם אומרים על מפגש בים ביום שבת הבא 1.9.07 ? בשעות הצהריים בחוף הילטון !?\

DragonMage

New member
נושא להודעה (כי אין לי כותרת)

האמת התכוונתי שקודם נעשה הצבעה כדי שנראה מי מהאנשושים עוד מוכן לקפוץ למים ולהתמנגל בין כולם ורק אז לפתוח את השירשור עצמו :) בנוסף עוד שני פרטים קטנים: Yahoo עובד בשיתוף עם Messenger של מייקרוסופט = ככה שלכל מי שיש קליינט של יאהו, הוא יוכל לצוטט עם בעלי פספורטים של MSN אין דבר כזה "אין לי מסנג'ר" זה שקר רע! לכל אדם בעל מערכת הפעלה "חלונות" יש מסנג'ר. רק צריך להירשם באתר של MSN והרי יש לנו חשבון! D:

ז י ק ו

New member
חחח

אהבתי את הנחישות ואת האסרטביות שלך !!! לגבי מסנג'ר - אתה יודע.. כל אחד והזרימה שלו.. לגבי המפגש - לא חובה להיכנס למים, ולא חובה להוריד חולצה - העיקר החברותה..

DragonMage

New member
אז אפשר להצטרף לקומונה? D:

אני מתחנן מאז שאני בן 16 :\ ואני רוצה לבוא למפגש! ואני מוכן להוריד חולצה! ואני מוכן להיכנס למים ולספוג קצת מהג'ורה! אבל אף אחד מההורים לא נוסע בשבת :\ ורישיון אין לי מטעמי בטיחות (של שאר תושבי הארץ) ככה שבאסה ._. אלא אם מישהו בי-ם מוכן ? D:

DragonMage

New member
המפגש בשבת

זיקוש החליט שצריך לערוך מפגש בחוף הילטון בראשון לחודש D:

ז י ק ו

New member
בחרתי בשבת כסתם יום חופש...

לא חשבתי על אנשי התחבו"צ (אהבתי את הקיצור..) אנחנו קבוע בימי שבת בים, אז חשבתי לתפוס כמה ציפורים במכה אחת.. אפשר באמצע השבוע בשמחה, בנוסף לשבת... נקבע יום ופשוט נגיע.. השבוע קצת עמוס לי , אז באמצע השבוע אפשר בשבוע הבא מתי שהוא.. שני, שלישי,רביעי..

WTF?! מה שבת?!!?

כאילו דווקא שבת הזה?!?!?!?!? הלוווווווווווווווווווווו ווליום כינרת?! אומנם זה עד יום שישי אבל אתם יודעים - אחרי שלושה ימים של לישון באוהל, לעשן סמים (לא כולנו חיילים, לצערי אני כן), להשתכר בלי הכרה ופשוט להנות - אנשים עייפים. אני בעד דחייה!

למעלה