שלומות לכולם...

קרנושה

New member
שלומות לכולם...

קודם כל שב"ש... שנית כל שמחתי לראותכם <את מי שהיה> בקומזיץ בחיפה...היה כייף! אני לאחר שבוע ללא מחשב חוזרת ובגדול... מזהירה מראש על החלפות בין האותיות ז ו-ט אצלי הם הפוכות ראבק לא ברור לי למה.....כל פעם פה אותה הבעיה רק שכעת לצמיתות. דרדי מה איתך שנים לא רבנו?
קיבלת את הפקס שלי היום? מקווה שלא הלעתי אותך יתר על המידה ואם כן אז תתרגלי
טוב מכיוון שאין לי אפשרות להכנס לIOL מפה אז מה שבטוח שאהיה רק פה בתפוז
..... קרן נ.ב לאנגוש טרם אכלתייייייי אבל פפריקה מלאייייייין :))

נעמי 1

New member
שלומות גם לך בהונגריה...

שבת שלום מהחום והלחות של הארץ... מהמזגן שעובד כל הזמן... ומאוסקר, חברי הצמוד לשנה הקרובה. נעמי

קרנושה

New member
הללווווו

אם כבר האוסקר מוזכר אט מי יצא עם פסל? דף התוצאות לא מראה לי את הפונטים העבריים... התעדכני אותי קמעה? גם פה ישנם ימים בטירוף של חום ופה אין מזגנים כלל וכלל!! אך ביומיים האחרונים גשום ונעים... אך מעל הכל החשוב לי ביותר שבחום , בקור, בגשם, בבלאגן אני פה עם ילדיי...לטה חיכיתי חודשיים מיוסרת... חוץ מזה מה ניש´?

The ofer

New member
קרנוששששששששששה...

ז ו-ט התחלפו ??? תגידי...את חברה של טשטושה ?? מקווה שלא... יאללה...שבת שלום....לך ולכולם .....הולך לברביקיו....

קרנושה

New member
המממממממממ

זה היה מכוון אלי עופר? נו טוב, לא ברור לי מה שכתבת/קיוות וכו´....מעולם לא התיימרתי להבין פה את כולם... מראש כתבתי בהודעתי המקורית כי לאחר שסידרתי את הפונטים.. האות ז´ תפסה את מקום האות ט´ וההיפך....מי שקשה לו עם זה לא חייב לקרוא אותי...

The ofer

New member
קרנושה....

יודע על הפונטים...התכוונתי לזה ש... אם את חברה של טשטושה...כל פעם שתכתבי לה ייצא לך תמיד זשזושה...וזהו...

אאאאאאאאאאאחותיייייייי../images/Emo25.gif

חכיתי וחכיתי אומנם לא ישיר פה אבל בגלל הפקס הפלטוק היה פתוח לראות הודעה קופצת, ראינו סרטים בDVD עד עכשיו ואת אינך עדין אבל פה משום מה מצאתי את הודעתך, לכן מתוקתי שלא תגידי שלא הייתי ילדה טובה וחכיתי, בכל מקרה אבא ומושיקו היו כאן ושמעו את הפקס שהקראתי כמובן, אמא קראה בבית התרגשנו לשמוע על הילדים. בכל מקרה יותר מזה אספר לך בפלטוק, תעלי לשם מחר אני שם, אגב שישי הבא התוצאות את זוכרת נכון? תחזיקי לי אצבעות, בכל מקרה נמשיך לדבר בפון או על הפלטוק. מתגעגעת מאוד מאוד... אחותך הזקנה..

../images/Emo140.gifשלומלום.....הונגריה......

כאן ישראל .... דוז פוואה... חחחחח וואלקם אישה ...

היי קרנושה...

עכשיו שאת בהונגריה אני שם עליך ט´ פראי !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח... תעשי לי זובה, תזלפני אלי בטמן הקרוב.... תשמרי על עצמך...

קרנושה

New member
פחח

תשים עלי מה שבא לך...לא מאמינה שטה יגיע למרחק של 3000 קילומזר <פרנציפ לא משתדלת להפוך את הז´ והט´ כעת!!>

סליחה.....

אבל את לא בהונגריה אם טרם אכלת לאנגוש....... כן הבנתי כי משפט הסיום היה מכוון אלי.....חחחחחחחחחח שיהיה המון בהצלחה... ואל תשכחי... משמינים שם.....

קרנושה

New member
אאוץ´

אז ויתרתי על הלנגוש מה עוד? בקושי מעשנת <כי לא מקובל> אוכלת בכמויות קטנות <כי לא נעים לבלוע!> לא מזריקה ולא מסניפה! אפילו אין לי טי וי כדי להנות מסדרה או שתיים.... אפשר לדעת מה מותר פה ראבק?

למעלה