שלומות יקירי,

שרקייה

New member
היי סועד, האירועים הבאים הם:

"כוכב המזרח" בתאריך 17/4/2004 עם הרקדניות אורית מפציר ויעל בקר, לצלילי התזמורת של סלים נדף והזמרת יסמין לובנן. בתאטרון גבעתיים. " תל אביב - קהיר - תל אביב" בתאריך 22/5/2004 מופע חדשני עם הרקדן המדהים אסי חסקל גם הוא עם התזמורת של סלים נדף, ומצטרף אליהם הזמר יוסף בגדדי, במיטב הקלאסיקות העיראקיות במיוחד לכבוד הקהילה העיראקית. בתאטרון רמת גן. בהמשך, אני אשלח את המידע ללוח האירועים של הפורום. סוף שבוע מענג לכולם, גליה

שרקייה

New member
תל אביב - קהיר - תל אביב

עלה מתוך הרצון להוציא את הצופים קצת לחווית חו"ל.סוג של טיול הלוך חזור. והאסוציאציה שעלתה היא מה שכותבים בכרטיס הטיסה. למה קהיר? כי בסופו של דבר, ערש מירב השירים שבערב (אינתא עומרי, סוכרה, סי עבדו, סווח, ועוד רבים - מקורם במצריים). במופע ברמת גן, החלטנו לשלב בנוסף למופע הבסיסי גם זמר שברפרטואר שלו מגוון גדול של שירים עיראקיים, כדי לחדד לקהל הגדול שמגיע למופע והוא ממוצע עיראקי את החוויה ולהעצים את ההנאה. מבטיחה לכולם, עיראקים או לא, חוויה צרופה של עונג . להתראות, גליה

שרקייה

New member
שלומות יקירי,

געגועים שברו את לבבי, אבל שנינו - המחשב ואני נפלנו למשכב לפני כשבועיים. וכמו שאתם רואים, המחשב התאושש באופן פלאי (לאחר שבוע בבית החולים למחשבים...) ואני, אני עוד מדשדשת... אבל, שמעתי שהיו ארועים מדליקים גם בקאנטרי בהרצליה וגם בראסל ברמת גן (שם זכיתי לשמוע כמה דקות את ויולט סלאמה שרה ואת הקהל מצטרף אליה...) האמת, נראה לי שהגוף שלי מאותת שהוא מסרב להכנס לקדחת פסח. להשתמע, גליה

למעלה