שלומות ושלומים

liormi.

New member
שלומות ושלומים

מה קורה אנשיייים ? איפה אתם איפה ? למה אתם לא מדברים בפורום ... אתם גורמים לפורום להיות משעמם אבל פורום חמסה צריך להיות קצבי עם ימסה אנשים אז קדימה תתחילו להגיב להודעה הזו ונראה כמה מכם באמת אוהבים את חמסה מעכשיו על מי שלאמ גיב להודעה הזו הוא סתם חציל והוא בכלל לא מעריץ של חמסה ומקומו ב-ח-ו-ץ !!! אז קדימה חבר'ס קדימה נווו תגיבו ותכתבו משהו על חמסה נראה עד כמה באמת אתם אוהבים אותן אני מחכה ..... אני עדיין לא רואה שום תגובה ... רגע רגע.. הנה הנגלה הראשונה ... השנייה... השלישית... ואוו כמה אנשים !!! נו תתחילו ..

GlitterKitten

New member
כמובן אני ../images/Emo3.gif

שלא תגיד שאני לא מעריצההההה ורייגע מחר (היום!!!) יש לכרמי יום הולדתתתת ואוווווו אוווווווווו!!!

liormi.

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif

בואי נעשה לה שירשור מזל טוב זה יהיה השירשור הכי גדול שיש יהיה כל כך הרבה מזל טובים ומי שלא מאחל הוא לא מעריץ

f o x g i r l

New member
היי../images/Emo70.gif, הודעה../images/Emo26.gif

אתמול שודרה תוכנית מס' 3 מהעונה החמישית של "רק בישראל", התוכניות שבהן חמסה משתתפות הן תוכניות מס' 14 ו-15. אבל הם מדלגים על תוכניות, אז תמשיכו לעקוב אחרי התוכניות,
כל יום שבת ב-18:10, שידורי קשת
.

Love benja

New member
סליחה , סליחה..

ליאורו'ש ממו'ש קודם כל תדבר על עצמך אתה בקושי כותב כאן, רק אני ירדן וחן כותבות הכי הרבה, ונשארות המעריצות הכי הדוקות בפורום.. אז תעשה לי טובה. .

liormi.

New member
גברת לטם !!!

סלחי לי גברת לטם אבל אני לצערי לא יכולתי לכתוב פה בזמן האחרון אבל מעכשיו אני אכתוב וכדאי שאת- גברתי .. תתחילי לכתוב גם !

Love benja

New member
גררר.. עלייך

אני לפחות כותבת פה כל יום ועונה על כל שירשור, מאמי אז אל תתלהב יותר מדי, נראה אותך מגיב כמוני!

liormi.

New member
סבבה !!

מעכשיו תחרות תגובות !! את חכי תראי אני עוד אנצח ...

Love benja

New member
לא ..

אני לא ילדה תחרותית.. אני לא אוהבת דברים ילדותיים כאלה... פשוט ההודעה שלך נורא עיצבנה אותי, כי אתה בקושי כותב פה.

למעלה