ברצוני להגיע בחודש הקרוב לרומניה ומולדובה. סביר שלא הרבה מכם ביקרו שם בעבר, אבל האם יש כאן מישהו שעשה זאת ויכול להמליץ לי על מסלולים חביבים באיזור? תודה, יואב
מדינה נפלאה....... אני מאוהב בה אני נוסע לשם כל שנה מאז שנולדתי, יש לי משפחה קרובה ביותר שם כולל אח.. מה אתה לא יכול להחמיץ ברומניה: 1. פויאנה ברשוב 2.סיניה 3.כל אזור הדלתא 4.lacul balea וכל אזור הרי הפגרש 5.רומניות.... 6.כפרים לא מפותחים כגון bestepe לגבי פרוטים של מסלולים ספציפיים תשאיר לי אימייל או משהו אני יברר לך פרטים הכרחיים ושמות מדויקים של מסלולים כי טיולים רציניים התחלתי לעשות שם רק בשלוש שנים האחרונות. אני יספר לך פה על lacul balea. מדובר על אגם שנמצא בגובה של אלפיים ארבע מאות מטר מעל פני הים. על מנת להגיע אל האגם הזה צריך ליסוע בכביש כל כך מפותל וכל כך צר וכל כך תלול שפשוט נותן לך להרגיש שגם נסיעה בעשרים קמ"ש היא חוויה. נוסעים כל כך לאט בין ההרים הנפלאים של האזור ופשוט אתה נותר המום כל רגע. אני הגעתי לשם בתחילת ספטמבר בדיוק כשהמזג אוויר מתחיל להיות סתווי והאזור פשוט היה מדהים ביופיו... בסופו של דבר מגיעים לאגם היפיפה הזה שעננים קטנים מרחפים להם כמה סנטימטרים מעל פני המים שלו... מחזה נפלא. יש שתי בקתות גדולות שניתן ללון ולאכול שם. נכון להיום זה המקום הכי מדהים שהייתי בו בחיי... האזור מוקף במסלולי הליכה שתוך כדי שאתה עושה אותם אתה מגלה אגמים נוספים בין ההרים לפרטים נוספי תשאיר לי את האימייל שלך