שלומות אנשים:)

Ever Dream

New member
שלומות אנשים:)

טוב.. בזמן האחרון אני נתקלת ביותר מידי הומופוביה מצד המורים אצלי בביצפר וזה מתבטא בזה שהיועצת באה אלי ואמרה לי להפסיק להתנשק עם בנות בשטח ביצפר, והמנהלת באה לשתי חברות טובות שלי שגם הן לסביות ואמרה להן אותו דבר. ממה שהבנתי אני הבאה בתור. המורה לתנ"ך לא מפסיק לזרוק הערות הומופוביות בשעור וזה ממשששש מתחיל להרגיז אותי למישהו יש רעיון מה אני להיות עושה עם זה

שקדץ

New member
למה שלא.....

תכתבי מכתב להנהלת בית הספר (ואם יש לכם קיר שנושא את הכותרת "מועצת תלמידים" או "דבר התלמידים" תתלי את המכתב גם שם) ובמכתב תביעי (בצורה מאוד מנומסת ותרבותית, אחרת לא יתייחסו לדבריך) את דעתך על כך שבית הספר מחנך אתכם מצד אחד לערכים, לקבלת השונה והאחר וכו' ומצד שני מתחת לאדמה ישנה צביעות שכן המנהלת לא מקבלת כלל אנשים שונים דוגמת ההומואים וכו'. לא כל שכן את יכולה לשלוח מכתב גם על התנהגותה של המורה ולומר שבזאת היא מעליבה את תלמידיה ולמורה בישראל אסור להציג דעות פוליטיות במהלך שיעוריה וליד תלמידיה. אם את רוצה משהו יותר קיצוני - פני לעיתונות, כל כתב/ת שמחפשים קצת לכלוך ישמחו לכתוב את מה שיש לך להגיד ואפילו לשלם לך על כך (ומכיוון שאת קטינה שמך ישאר בעילום מה שיבטיח את המנעותך מלהסתבך בצרות). מקווה שעזרתי יום טוב לכולם

siv6

New member
הומופוביה sucks!

תלכי למנהלת ותגידי לה שאין לה זכות לעשות דברים כאלה ואם היא תמשיך ככה את תתלונני במשרד החינוך או משהו כזה. או שפשוט תרביצי לה- גם זה יכול לעזור.

תראי,

אני חושב שכל העיניין הזה הוא ממש לא בסדר ושיש דרך פעולה בת שתי צעדים: א. כמו שהציעו האחרים, תכתבי מכתב למנהלת, לסגנית, למחנכת, ליועצת ולכל מי שאת חושבת שצריך להביא לו את המכתב ותדברי על המצוקה בה את נמצאת כאשר את רואה נערים ונערות אחרים מתנשקים יחדיו בבי"ס ואילו לך לא נותנים את החופש להביע את אהבתך. אם יחזירו לך תשובה או יזמינו אותך לפגשה בה יאשרו את המצב ויגידו לך שכל מעשי ההומופוביה יפסקו, מה טוב. ב. אם תעני בשלילה אני מציע שתארגני מצד התלמידים איזשהו הפגנה פנימית בבי"ס נגד מעשי ההומופוביה/לסבופוביה מצד הגוף המלמד. אני בטוח שזה יהיה יעיל למדיי וזהו. אני מקווה שזה יעבוד.

yogniz

New member
המממ...

אני עדיין חושב שדריסה היא פיתרון יעיל יותר

ברור שאפשר

אבל אם יהיו בעיות וכל מיני דברים שכאלה עדיין הפגנה שהיא בשטח בי"ס היא יותר חזקה לפי דעתי.. מין מרד פנימי שכזה, אבל זה רק דעתי

אמממ...

כרטיס זכויות הנוער
יש כרטיס שהצבעים הוציאו עם זכויות הנוער הגאה (אני מניחה שהרב יודעים את זה) תראי להם את הכרטיס ותסבירי להם שיש לך זכויות.. אם זה לא יעבוד אז לארגן הפגנה עם תלמידים מהבצייפר זה חכם אם אין הענות אז תפני לפה שוב ונחשוב יותר ברצינות איך לעזור...

למעלה