שלומות,אני חדש:D

MeetLofe

New member
שלומות,אני חדש:D

אמממ הפורום פה חי בכלל? אני מוטי בן 17 מת"א חולה בדם אקס מן מכיר את כל הפרקים בע"פ וחי ונושם גמביט=P

MeetLofe

New member
כפרע על גמביט= P

ועכשיו דיפדפתי קצת בפורום וראיתי משהו על זה האמת שאין לי מושג מה זה=0 אני לא מעודכן חחחח שמישהו יעדכן אותי קצת=P

גם אני לא הכרתי עד לא מזמן..

זה סדרה שונה לחלוטין של X-MEN דע חדשה. היא מציגה את רב המוטנטים כנערים ואשכרה מוכיחה את זה שהמוסד של אקסוויר הוא אכן "מוסד לילדים מיוחדים". בהתחלה חשבתי לעצמי: מה??? אין מצב לעלות על הסדרה המופתית הישנה- ואחרי שראיתי איזה פרק אחד חשבתי שמה שעשו לרוג זה נורא. אבל אז התחלטי להוריד פרקים וכיום יש לי את כל הפרקים על דיסקים והבנתי זו סידרה מעולה!!! הרבה יותר מוצלחת מהראשונה ואני אסביר: -היא הרבה יותר הגיונית והרבה פחות מפוזרת מבחינת עלילה. או בקיצור, העלילה בנויה היטב. -הכוחות של הדמיות הרבה יותר הגיוניים ונראים הרבה יותר מציאותיים, לדוגמא: כשג'ין מרימה איזה שהוא חפץ לא רואים קו כחול מסיביבו כמו בסדרה המקורית, וג'ין לא מתעלפת מכל עיפרון שהיא מרימה, להיפך באקסמן אוולושן היא הרבה יותר חזקה ומצחיקה. -גמביט מופיע אומנם מעט מאוד ורק מהעונה ה-3 (יש כולה 5) אבל הוא נחשב שמה מוטנט מאוד חזק והוא נראה שמה מעולה!!! -התלבושות לא מפגרות ונראות ממש נורמלי, והאקסמנין מתלבשים כמו אנשים רגילים כשהם לא בתפקיד. -בכלל, הרעים הם לא כאלה רעים ויש קשר בין הרעים לטובים. אפילו הטובים נראים טוב בניגוד לסדרה המקורית. יש יותר עלילה מחוץ לקרבות מאשר בסדרה המקורית. אפשר להגיד שהיא פחות קומיקס ויותר סדרה. אם אתה צריך עזרה בהורדות, רק תגיד

באנגלית כמובן../images/Emo13.gif היא הייתה גם בערוץ

הילדים עם תרגום למטה. אבל נראה לי שכבר לא משדרים את זה שמה. הורדות: אני ממליץ לך קודם כל להחליף את תוכנת ההורדות שלך ל LimeWire. לא יודע ת'אמת איפה משיגים כי לי שלחו אותה באימייל. אולי עדיין יש לי. שמה, ברגע שתכתוב x-men evolution תקבל כמעט את כל הפרקים מסודרים לפי עונות ופרקים. למשל הפרק הראשון מופיע ככה: x-men evolution-101-strategy x הסיפרה הכי שמאלית זה מספר העונה ושתי הספרות האחרות זה מספר הפרק בעונה. לא אין 403 פרקים
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את רשימת כל הפרקים באימייל או משהו. בלי קשר להורדות, אם אתה גר בחיפה, יש לי את כל הפרקים צרובים על דיסקים. תביא 7 דיסקים ותקבל גם
אגב בשתי האופציות- צריך לחלק מהפרקים את כל ה DivX שמאפשרים לראות סרטים במדייה פלייר, ממש לא בעיה להשיג אותם.

MeetLofe

New member
חחח ok אני צריך ת'מסנג'ר שלך-דחוף!

אגב אם זו הסדרה ששודרה בערוץ הילדים ולזה התכוונת אז כן ראיתי את זה קצת זה חביב אבל לא משתווה לאקס מן הראשון במיוחד שגמביט מופיע שם בתור רע<___<

חחח.. הנה:

[email protected] ואגב זה שגמביט מהרעים זה ממש מגניב, וחוץ מיזה אין שמה ממש רעים- כולם סבבה! אני אומר לך, אחרי שתתחיל לראות את כל הפרקים מהתחלה עד הסוף לא צליך לראות עוד פעם את הסדרה המקורית- ואני אומר לך את זה בתוך אחד שהקליט את כל הפרקים של הסדרה המקורית וראה אותם כמה פעמים (חוץ מהעונה החמישית שאין לי ואני לא זוכר). אקס-מן החדש הוא מיועד לאנשים יותר מבוגרים, באמת! האקס הישן מאוד ילדותי, לא שמים לב לזה אבל כשמשווים רואים את זה טוב. הכל הרבה יותר מתאים באקסמן החדש: המבטא, ההתנהגות, הלבוש. אני ממש התקשתי למצוא דמות שנואה באקס-מן החדש ואני אוהב כמעט את כולם. למשל אני ממש שנאתי את וולברין באקס מן הישן, ואני מוצא את עצמי באקס-מן החדש ממש סבבה איתו. את סקוט אני כרגיל עדיין שונא למרות שהוא הרבה פחות נורא. אבל ג'ין מהדמיות השנואות אלה הפכה להיות אחת הדמיות שאני הכי אוהב. פתאום לומדים להכיר גם את הרעים שהיו בחבורה של מיסטיק ששמה הם היו חסרי תועלת וםפה הם הרבה יותר מגניבים. בקיצור דבר איתי עוד היום כי אני נוסע מחר עד שבת

MeetLofe

New member
ושאלה קטנה:)

מאיפה אני יכול להשיג חוברות קומיקס? ומה המחירים בערך? המון המון זמן לא קראתי

למעלה