שלום!!

שלום!!

טוב אז התחלתי לעבוד בעבודה חדשה.העבודה סבירה אבל אני מתעייפת לאחר 5 שעות וכתוצאה מכך הגימגום שלי מחמיר. מה עושים? איך אני שולטת בעצמי, במצב? זה כבר לא נישמע גימגום אלא מין סוג של הירדמות ושל עייפות טוטאלית. אצלכם זה גם כך? יום טוב.

ali052

New member
מנסיון אישי שלי....

אמנם אני לא מקדם מכירות של היצרן של המוצר...אבל מאוד ההיתי מציע לך לישתות משקה אנרגיה - רד בול ניתן להשיגו בחנויות ובקיוסקים...מתי שאני עייף מאוד ובפרט בסוף יום העבודה אני שותה אותו...

vicz

New member
היי

תוכלי לפרט קצת? במה בדיוק את עובדת? האם את מתעייפת מלשלוט בגמגום כל הזמן או מהעבודה עצמה? כמה זמן את עובדת שם? עד כמה הגמגום שלך כבד? דרך אגב, אם את לא יודעת מהפורום, אני ויקי,בת 22, סטודנטית. מגמגמת כמובן, איך לא?

עובדת במכירות גם

ואני באמת חייבת לקנות רד בול!! מקווה שזה יעזור רק. אני מתעייפת בעיקר מהעבודה שזה יותר בקטע של עמידה למעלה מ8 שעות ועזרה כמובן. העניין הוא שאין לי בעיה לעזור לאנשים, לקוחות. הגימגום מחמיר עם הבוסים שלי..אבל זה אני מניחה בגלל העייפות. פשוט נורא אצלי. מה עוד מציעים לעשות? חוץ מרד בול מה עוד מעורר? תודה

ali052

New member
אצלי הבעייה יותר...

אני צריך לאמץ את הראש במחשב ובו זמנית לענות ללקוח על כל השאלות שהוא שואל אותי... *** שימי לב; אם אני במצב של רוגע ולא עייף אז אני מציע לכל החברים שלי בעבודה תמיכה טכנית ועזרה חינם..ובתוך כדי זה אני מתרגל דיבור איטי...[חוץ מכך שאני מקבל כסף על שיחות נכנסות..אז כך שזה מישתלם לי...]

אצלי זה הפוך..

כשאני בכיוון של אי שפיות עקב עייפות סתם חירפון אני פחות מגמגמת... בכל אופן, בהצלחה. והמשך ערב טוב:)

ali052

New member
שתיתי רד בול עכשיו...

אני חייב לציין שהטעם שלו לא ``הכי טעים שיש...,, אבל זה עזר לי...

shuky63

New member
יותר טוב,למה לבזבז את החיים בשינה

אם מישהו היה נותן לי פתרון שאוכל לישון שעה ביום ולהרגיש טוב, אני מוכן לותר על 10 שנים מסוף חיי.

Impious

New member
הייתי מוותר על 10 שנים מסוף חיי בלי קשר ../images/Emo4.gif

לא ממש מלהיב אותי הרעיון שאגיע למצב שאחזור לחיתולים :|

למעלה