שלום

שלום

כמה שאלות לגבי הפורום אה מה המשמעות של השפת תכנות הזאת, לגבי מה היא עובדת? ואיך מוגדרות תוכנות כמו מסנג'ר איי סי קיו כתוכנות? ואיך מוגדרות תוכנות כמו סליקת כרטיסי האשראי באינטרנט? כמה זמן נדרש לכתוב בד"כ קוד לתוכנה, והאם כל קוד חייב להיות שונה בתכלית מקוד אחר (אפשר לתת לי דוגמא לכמה זמן ואנשים לקח להכין תוכנה מסויימת) . תודה

ארזירון

New member
שלום וברכה

כמה תשובות.....
השפה טובה לכתוב קוד. כל מה שאפשר לעשות בתוך מערכת ההפעלה כמעט אפשר לעשות עם VB. אפשר לכתוב משחקים, אפשר לכתוב מערכות שלמות - לניהול נתונים, לביצוע משימות, לייעל תהליכים, אתרי אינטרנט...בקיצור - הכל. איך "מוגדרות" תוכנות כמו מסנג'ר ו איי סי קיו? הן לא "מוגדרות" אלא מקודדות בשפות תיכנות שונות. חלק ב-VB, חלק ב-C/C++, חלק אולי בשפות אחרות. הן משתמשות ברכיבים של מערכת ההפעלה, רכיבים של תשתיות תקשורת (להעברת נתונים), רכיבים להצפנת נתונים, וכו. סליקת כרטיסי אשראי זה אותו רעיון, אפילו עם אותם רכיבים כנראה. כמה זמן נדרש לכתוב קוד - תלוי בהרבה מרכיבים....משחק סודוקו פשוט לקח לי בערך יום לכתוב. את מערכת ההפעלה של windows vista לקח בערך 7 שנים למספר לא קטן של מפתחים. plugin ל-google desktop של מסנג'ר לקח לי בערך שבוע לכתוב.... תלוי במורכבות התוכנה, תלוי במספר המפתחים, תלוי ביכולות המפתחים.......

למעלה