דרמתית, פתטית, בעלת עיוותי פרצופים בלתי נלאים... וברצינות - עברה בצעירותה התעללות מינית - כתוצאה מכך התחתנה עם גבר שלא העניק לה אהבה מנטלית ופיזית - הרופא שלה (אם אני זוכרת נכון) התעניין בה מה שהחמיא לה מאוד כי כאמור בעלה לא העניק לה את מלוא תשומת הלב וכתוצאה גם מכך, ניהלה איתו רומן בזמן היותה נשואה הבת הצעירה שלה גילתה אצלה (קארן) בחדר תמונות שלה אינטימיות שהיא נהגה לצלם יחד עם המאהב מה שגרם לקרע ביניהם המהות שלה בין היתר לאחות את השברים בינה לבתה זה כל מה שאני זוכרת
הדיבור של טס יכול לשגע פילים TZ במקום T ועיוותי שפתיים כמו אודטה כשהיא מנסה למצוא חן במיוחד. איך אני שונאת את הנשים המזוייפות הללו שכ'כ מלאות בעצמן , ולא חושבות שכולם שמים לב למניעים ולדרך.
אגב, התיאור שלך הזכיר לי בדיוק מרצה שהייתה לי, אחת מבוגרת (סגנון ריקי גל), כ"כ מלאה בעצמה, בעלת פיצול אישיות וצביעות אשר לא נמנעה להישתמש ביכולות שלה על מנת למצוא חן או לקטול וכדו'...
אליסון עמדה לביקורת ואיאלנה אמרה לה שהיא מחכה שהיא תופיע לבד בלי כל הפולשים שלה (הפולשים היו הראשים שהיא סחבה איתה לכל מקום) במהלך הועדה היא הבינה שהיא יכולה לחיות בלי הפולשים ושהיא שווה משהו אז היא קרעה אותם לגזרים. וונסה גם עמדה לביקורת טהיא מתקדמת יפה בנתיים.קיבלה B+ ובאתני סיימה זהו
- ונסה הועלתה על הדוכן ואמרה שהיא הגיעה למסקנה שהיא מסוגלת להשתחרר ממייקל החבר שלה (זה לאחר הביקור שלו באותו יום) במידת הצורך, כזכור היא הייתה די תלויה ואובססיבית אליו - גם אליסון הועלתה לדוכן ונצלבה ע"י אינאלה על מנת שתתעורר ותיפטר מהראשים שמנעו ממנה להתקדם בתהליך, היא גם הרסה אותם (יחד עם הבנות) בוועדה - בתאני התבשרה על סיומה