שלום

שלום

יש לי שאלה לגבי מחשבים ניידים? אז ככה ראיתי שהיום כול מחשב נייד בה עם מערכתVISTA ומה לגבי XP יש עוד ניידים עם מערכת זו.. האם יש עוד מערכת הפעלה אחרת לניידים יום טוב שרון

Y. Welis

New member
אצל לנובו אפשר גם לבקש נייד ריק

ולשים עליו כל מערכת שניתן להריץ; יש כאלה שניתן לבקש עם לינוקס (לא בטוח שבארץ).

ali052

New member
שאלה; אם הוא יהיה ריק ממערכת הפעלה..

אז המחיר שלו יהיה זול יותר?? כי ביררתי במחסני חשמל ואמרו לי שהתוכנה באה בחינם ולא ניתן לקבל הנחה אם קונים מחשב ללא תוכנה...

bar666xp

New member
בחו"ל אתה מקבל זיכוי על המערכת הפעלה..

בארץ.... יש מה שניקרא "רק בישראל" כמו לדוגמה הורד/בוטל על חלק ממוצרי הצריכה {מוצרי חשמל אאל"ט} מס הקניה... תבדוק אם ירדו מחירים בחנויות? תהיה בטוח שלא ירדו ואם ירדו לא בסכום השווה למס הקניה... למה? כי זה ישראל!!!

ali052

New member
לא חושב שכך...

קניתי מחשב נייד מסין ושילמתי על המערכת הפעלה -- הכי חשוב זה == שבאתי לישראל ועשיתי ''אימות אבטחה,, והמחשב אומר לי שהWINDOWS לא מקורי!!!!! מה אתה אומר על כך??

bar666xp

New member
שתבדוק אם המחשב באמת של החברה שקנית!!!

יש במזרח המון המון ים זיופים... כולל מחשבים שיופיע עליהם שמות של חברות גדולות ומובילות כמו לנובו... DELL וHP וכו'... כשבפועל מדובר בזיוף!!! בנוסף יש כמה וכמה מקרים ידועים של בעיות WGA שמערכות הפעלה שזוהו כלא חוקיות למרות שהן חוקיות. אז במקרה כזה צריך לבדוק 2 דברים: 1. כי לא מדובר במחשב מזוייף. 2. כי לא מדובר בגאוניות של MS שמזהה תוכנות חוקיות כלא חוקיות.

למעלה