שלום ...

אורי610

New member
שלום ...

אני צריך כמה דברים לעזרה : 1) האם יש קצב עם גיטרות אקוסטיות בלי תופים בהתחלה ושאפשר להוסיף תופים בהמשך אני צריך את זה לשיר מסויים ....אני מקווה שבנתם מה אני מתכוון.... 2) האם אני יכול לקחת פלייבק מסויים ולשים אותו בתוך האורגן שלי ושהאורגן ישמיע את זה? יש לי אורגן roland exr 5s . אני יודע שצריך להפוך את הפורמט לmidi אבל צריך לעשות עוד משהו שהוא ישמיע לי את זה ואיפה אני ימצא את זה באורגן כדי להשמיע את זה בsong ?

syntesizer

New member
בקשר לשאלות

1. יש מקצבים כאלה תלוי באורגן ובתכנותים שלך..נראה לי שבאורגן הזה ספציפי אין מקצב כזה אבל אתה יכול לקחת מקצב ופשוט להשתיק את הליוי ואז להחזיר.. 2. אתה צריך להעלות את השיר ע"י load וכדו' ורק אז ללחוץ על play אם זה לא קורא ישירות מהדיסקט.

haimwe

New member
אוקיי אחי תקשיב...

באורגן שלך יש מצב שקוראים אותו D-Beam והוא נמצא בצד ימין של האורגן. אם אתה לא מבין מה זה אז זה הדבר הזה בצד ימין שאתה מעביר עליו את היד באוויר והוא מתחיל ומבטל דברים... אז ככה... אתה לוחץ על control לחיצה אחת ואז עוד פעם לחיצה ארוכה בכדי לבחור לך מה לעשות איתו ואז עולה לך תפריט באורגן של פונקציות חדשות.. כרגע אתה במצב שקורה משהו בכל פעם שאתה מעביר את היד שלך מעל המלבן השחור הקטן למעלה עם ה-2 עיגולים קטנים. הלאה... נכנסת לאפשרויות של הקונטרול, אתה מדפדף עד שאתה מגיע אל אפשרות של drum off ברגע זה ביטלת את התופים באותו המקצב שבו אתה נמצא ויש לך רק באס וליווי. בכדי להחזיר את זה אתה תוך כדי נגינה פשוט עובר עם היד של מעל וזה ישירות חוזר... אני אישית משתמש בזה ממש הרבה.... יש עוד הרבה פונקציות אחרות שאתה יכול להשתמש בהן שם גם בinstrument וגם בdj gear. אתה מוזמן לנסות ולהתפרע... אם אתה לא מצליח אז תפנה אליי באיסיקיו או במסנג'ר... 219456119 [email protected]

ב5S

אין D-Beam

אורי610

New member
לא הבנתי

אני צריך להשנות את הפורמט של השיר למשל: מmp3 לפורמט midi ?

syntesizer

New member
זה בMp3?

אם זה קובץ mp3 תוכל להשמיע אותו רק באורגנים משוכללים למשל בpa1x כמו שהוא אבל אי אפשר להמיר מmp3 לmidi אתה יכול רק אם זה במקור midi...

למעלה