שלום ,

שלום ,

אני לא זוכר ,ניראה לי שזה פעם ראשונה שאני נכנס לכאן וזו פעם ראשונה שאני כותב כאן . אני בן 26 בחודש הבא , אני חושב להתחיל אימון אישי ורציתי לשאול אותכם משהו . אני סובל מבעיות נפשיות , עברתי אפילו מספר אישפוזים . בשנה האחרונה העשייה שלי גברה . עשיתי קורס ומבחן פסיכומטרי , אני עובד פעמיים בשבוע במרכז למידה לילדים ובני נוער ומחכה לראות אם התקבלתי לאוניברסיטה לאוקטובר הקרוב . לאורך השנים האחרונות הייתי מטופל פעמיים בטיפול פסיכולוגי ואני גם כרגע לוקח כדור פרוזק במינון בינוני . אחותי החורגת עושה את האימון האישי ואתמול היא המליצה לי לנסות . רציתי לשאול אותכם האם ואיך אתם רואים את האימון האישי מעניק עזרה לאנשים עם הפרעות נפשיות ? תודה מראש .

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון אישי יכול לבוא בנוסף

לטיפול התרופתי והפסיכולוגי שאתה מקבל. בשאלות הנפוצות בפורום יש התייחסות למתי מתאים אימון ומתי טיפול. האימון האישי לא מטפל ולא אמור לטפל בהפרעה הנפשית, אבל בהחלט יכול לתת כלים להתמודדות ותפקוד טוב יותר. מתאמנים שהיו גם בטיפול נפשי תיארו זאת לפעמים - "בטיפול אני יורד למטה ומעמיק ובאימון אני מקבל השראה לעתיד". כדי להעזר באימון על המתאמן להיות מוכן לבירור המטרות שלו ולפעולה עבורן. כדאי לקרוא בקישורי הפורום על בחירת מאמן.

אוריק3

New member
בהחלט, אימון אישי יכול בפרוש לתמוך בך, לחזק

את ההתמודדות שלך עם הסיטואציה בה אתה נתון ואכן לאפשר לך לראות עתיד יציב יותר ואופטימי. כמו כן, בפן נוסף של האימון אתה מחזק את אותם מקומות שאתה מרגיש פחות חזק בהם, בחיי היומיום שלך. מחשבה נבונה. תצליח

למעלה