היי שמך-ארוך-לי-מדי... ../images/Emo13.gif
זוהי ההתרשמות שלי - את בחורה רגישה מאוד וחברותית. את בעלת ביטחון עצמי תקין, חשובה לך הופעתך והדרך בה תופסת אותך סביבתך - הדרך בה את מצטיירת לעיניי המביט מבחוץ. הערכתך העצמי, ככלל, מושפעת רבות מאמונתך באשר למה שחושבת עלייך הסביבה. את מבקשת להותיר רושם על הנוכחים עימך בחדר - ובכלל, את כמהה לקבל - גם במערכת יחסים זוגית. הכמיהה שלך (ואת זה אני אומרת בהיסוס מה) לקבלה עלולה להעפיל, לעיתים, על יכולתך להעניק לאחר - או לאדם עימו את נמצאת בקשר. חשוב לך לרצות ולמצוא חן בעיני האחר, אך עם זאת - לא תרחיקי לכת בניסיונותייך מתוך צורך בשמירה על הייחוד שלך, על עמדותייך ומטרותייך. בד בבד עם רגישותך - את משתדלת להכניס שיקולים של בקרה והיגיון להתנהלותך היומיומית. מבחינת שאיפותייך והאינטלקטואל שבך - נדמה לי שאת נוטה "לקצץ" בציפיותייך מעצמך או למנוע מעצמך להביע את עצמך מבחינת כישורייך - אולי מתוך חוסר אמונה בעצמך וביכולתך להוציא דברים לפועל, או בלבול באשר לכיוון אשר את סבורה שאליו את צריכה לפנות? יש לי את התחושה שהמוטיבציה שלך מדוכאת קמעה (שוב - אני אומרת בזהירות ולא בטוחה בדברי) - אבל היא בהחלט ניכרת לעין. עד כאן לבינתיים, וצר לי אם אמרתי כל דבר שפגע או סטה מהמסלול. נא לקחת בחשבון - אני גרפולוגית מתחילה! (אממ...ולשאר הפורום, סתם חשבתי לזרוק - עתה גם מועסקת רשמית...
)